FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN

UPDATE / VIDEO. Suporterii și reprezentanții clubului Dinamo au curățat terenul de zăpadă » Cum arată gazonul

FOTO Facebook PCH-Dinamo +20   FOTO
FOTO Facebook PCH-Dinamo

Articol de , - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2021 10:42 / Actualizat miercuri, 27 ianuarie 2021 17:49

Dinamo va înfrunta Gaz Metan Mediaș, astăzi, de la ora 20:00, în runda #19 din Liga 1, dar terenul este acoperit de zăpadă în dimineața meciului.

UPDATE 14:50 » VIDEO. A fost deszăpezită arena din Ștefan cel Mare

Suporterii, reprezentanții clubului CS Dinamo și câțiva angajați de la FC Dinamo au deszăpezit arena din Ștefan cel Mare, iar gazonul a fost curățat complet, cu cinci ore înainte de startul partidei. Terenul ar putea fi periculos pentru jucătorii celor două formații, acesta fiind îmbibat cu apă. 

„Suntem de cinci ore aici! Ne dorim ca terenul să arate mai bine decât a arătat la Pitești ieri” a fost mesajul celor care au curățat gazonul din Ștefan cel Mare.

+16 FOTO

UPDATE 14:00 » Fanii, la stadion pentru a deszăpezi arena din Ștefan cel Mare

Au venit și fanii la stadion pentru a ajuta la deszăpezire. „Suporterii noștri chiar fac eforturi pentru a fi alături de echipă”, au declarat cei de la CS Dinamo.

UPDATE 13:15 » Mesajul CS Dinamo, după apelul făcut de PCH pentru deszăpezire

CS Dinamo a contactat GSP.RO, după ce PCH a anunțat că fanii deszăpezesc terenul, pentru a anunța că, de fapt, angajații clubului, plus câțiva oameni de la FC Dinamo se ocupă de îndepărtarea zăpezii de pe suprafața de joc. 

UPDATE 12:40 » Se încearcă deszăpezirea stadionului Dinamo

În aceste momente se lucrează din greu la arena din „Ștefan cel Mare” pentru ca zăpada care a acoperit terenul să fie îndepărtată și meciul cu Gaz Metan Mediaș să se desfășoare în condiții optime. Fanii din PCH susțin că ei sunt cei care fac deszăpezirea.

Știrea inițială:

Condițiile meteo le dau bătăi de cap dinamoviștilor, înainte de partida cu Gaz Metan din Liga 1. Peluza Cătălin Hîldan cheamă lumea la stadion, prin intermediul paginii de Facebook, pentru a-i ajuta pe organizatori să deszăpezească terenul.

Probleme din cauza terenului și la FC Argeș - FCSB 0-0

Meciul dintre FC Argeș și FCSB s-a jucat pe un teren deplorabil. Înainte de partidă, a nins puternic la Pitești, iar termometrele au arătat doar două grade la ora partidei. În a doua repriză, terenul a devenit impracticabil, iar jucătorii celor de la FCSB au criticat starea gazonului după remiza „albă” cu FC Argeș.

La primele ore ale dimineții, terenul stadionului din Ștefan cel Mare este acoperit de un „covor alb”, iar la ora meciului se anunță o temperatură de 1 grad. Partida dintre Dinamo și Gaz Metan s-ar putea disputa în condiții asemănătoare cu meciul de aseară, de pe stadionul Nicolae Dobrin.

+16 FOTO

VIDEO. Cornel Dinu: „Dinamo ar avea de câștigat cu Nicolae Badea în umbra echipei”

Citește și alte știri din Liga 1:

Mario Camora și Ciprian Deac și-au prelungit contractele cu CFR Cluj

Alex Ioniță, declarații în premieră despre scandalul de dopaj de la Astra: „Am fost făcut turnător! O să fie surprize dacă dosarul devine public”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (31)
goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  27 Ianuarie 2021, 23:31

Respect cea mai minunatei Galerii din Romania, ce face Dinamo e UNIC. Ajuta prin toate mijloacele posibile

yuri_kozac
yuri_kozac  •  27 Ianuarie 2021, 16:31
Postat de albub pe 27 Ianuarie 2021, 15:28

Poate ca de dimineata au fost doar cei de la C.S,asa cum ati scris voi,dar cand s-a dat pe grupurile si paginile noastre de suporteri e ca e' nevoie de ajutor,am venit imediat. Nu lasam noi Dinamo la greu...

Am fost și eu. Acum am plecat. Mănânc ceva și la 6 jumate sunt înapoi. Azi joacă Dinamo București cea mai titrata echipă din Liga 1 !!! Forza Dinamo!!!

cornelcc
cornelcc  •  27 Ianuarie 2021, 16:10
Postat de steaua1986. pe 27 Ianuarie 2021, 13:39

Prostule, Steaua e in liga a treia, nefericitule.

Lali, treci la lopata, ca s-a racit ceaiul din marmita trimisa de talpanel drept “ajutoare” la dezapezirea din groapa! Daca lucrezi cu spor, diseara, la prezentarea in cazarma, ai sa primesti supliment un pesmet.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează