FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA MAXIMA

UPDATE Aurică Beldeanu, transportat la spital: "E strigător la cer ce sistem medical avem!" » I s-a făcut rău în timp ce se afla la priveghiul lui Ilie Balaci

FOTO: Captură TV Digi Sport
FOTO: Captură TV Digi Sport

Articol de , - Publicat luni, 22 octombrie 2018 17:24

Vești teribile de la Craiova. După ce vestea morții lui Ilie Balaci a picat ca un trăsnet pentru întreaga lume a fotbalului românesc, astăzi lui Aurică Beldeanu (67 de ani) i s-a făcut și a căzut din picioare în timp ce se afla la Biserica ”Sf. Ilie” din Craiova, la priveghiul lui Ilie Balaci. 

UPDAte 19:00

Rodion Cămătaru a fost la spitalul de Urgență din Craiova și oferă noutăți liniștitoare: "Am fost, l-am văzut. E la terapie intensivă. Situația lui este în regulă, atât cât poate fi. A rămas să îl țină acolo. Să dea Dumnezeu să nu se întâmple ceva mai grav", a declarat Rodion pentru GSP.ro

UPDATE 18:00

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență din Craiova a oferit informații despre starea de sănătate a lui Aurică Beldeanu

"A avut o stare de rău în biserică. A fost adus la Unitatea de Primiri Urgenţe conştient, stabil hemodinamic şi respirator şi în acest moment se află în curs de investigaţii. Doar ce a ajuns şi nu vreau speculaţii pe tema asta. Într-o oră şi jumătate o să fie finalizate investigaţiile de rutină", a declarat Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Craiova, pentru Mediafax.

UPDATE 17:45

Narcis Mohora (47 de ani), fost jucător al Craiovei, a oferit detalii despre modul în care a fost transporat Aurică Beldeanu: "Era o Salvare la Biserică, dar din păcate nu era dotată cu nimic. L-au luat pe nea Aurică ca pe un câine și l-au pus pe un fel de pat, sau scaun, sau ce era, în interiorul mașinii. Așa l-au dus la spital.

Bine să se nimeri să fie Biserica la doar 3 km de spital. Putea să moară până acolo. E strigător la cer ce sistem medical avem!", a declarat Mohora pentru GSP.ro.

Sorin Cârțu, Rodion Cămătaru și alți foști jucători ai Universității au mers imediat la spital pentru a fi alături de Beldeanu. 

Știrea inițială

Medicii au fost chemați de urgență și l-au transportat cu ajutorul unui scaun cu rotile până ambulanță, apoi direct la spital. În acest moment starea acestuia este una stabilă! Acest lucru se datorează în primul rând faptului că în fața bisericii "Sf. Ilie" se afla staționată o ambulanță. 

Aurel Beldeanu

  • Născut pe 5 martie 1951, la Dobrești
  • De-a lungul carierei a evoluat la Progresul București, FCM Reșita, Universitatea Craiova și Chimia Râmnicu Vâlcea.
  • În prima reprezentativă a României a strâns 18 selecții, marcând 4 goluri.
  • Are în palmares două titluri de campion în România, ambele cu Craiova Maxima, în sezoanele 1979-1980 și 1980-1981, și 4 Cupe ale României cu aceeași formație, 1977, 1978, 1981,  1983

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  23 Octombrie 2018, 08:49
Postat de ion.ionescu pe 23 Octombrie 2018, 03:52

gtn5 : Bine că nu dau colţu' dăştepţi ca tine, ca să fericeşti cu prepuţu' gândirii tale...PS : GSP, în locul lui Aurică, v-aş da în judecată pentru poza asta !

E strigator la cer ce se intampla, nu, d-le Ionescu, caci nu mai poti fi prost fara sa te expui. Lui Aurica Beldeanu i sa facut rau de durere, langa catafalcul prietenului sau de o viata si numai un dobitac poate transforma durerea unui om in ura personala. Dar cand cineva nu poate sa isi scoata palaria nici in fata mortii, ce sa ii ceri?

ion.ionescu
ion.ionescu  •  23 Octombrie 2018, 03:52
Postat de gtn5 pe 22 Octombrie 2018, 21:58

e strigator la cer ce bautura au barurile din romania,nu mai pot sa bea "greii" fotbalului romanesc fara sa dea coltu.

gtn5 : Bine că nu dau colţu' dăştepţi ca tine, ca să fericeşti cu prepuţu' gândirii tale...PS : GSP, în locul lui Aurică, v-aş da în judecată pentru poza asta !

bazileon
bazileon  •  22 Octombrie 2018, 23:13

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează