FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CFR CLUJ 3-2

UPDATE Dan Petrescu la Disciplină: Comisia a amânat azi judecarea cazului » Antrenorul va fi audiat alături de toți oamenii implicați în scandal

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 septembrie 2019 09:29

Dan Petrescu trebuia să fie audiat azi de Comisia de Disciplină a FRF, după ce antrenorul l-a înjurat pe arbitrul Sebastian Colțescu la meciul pierdut de CFR Cluj pe terenul Astrei, scor 2-3, și a fost eliminat.

UPDATE ora 16:00 / Membrii Comisiei de Disciplină din cadrul FRF au amânat luarea unei decizii pentru data de 11 septembrie, când urmează să fie audiați: Dan Petrescu (antrenor), Ioan Ivașcu (jurist CFR Cluj), Adrian Păun și Andrei Vâtcă (jucători CFR), Sebastian Colțescu și Cătălin Popa („centralul” și arbitrul de rezervă).

UPDATE ora 11:20 / CFR Cluj a trimis o scrisoare către Comisia de Disciplină a FRF prin care cere amânarea acestui caz pentru săptămâna viitoare.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Cazul lui Dan Petrescu este prezent pe masa Comisiei, dar sunt șanse ca azi să nu fie dat un verdict, ci abia săptămâna viitoare, după citarea tuturor părților.

Comisia care va judeca este compusă din Daniel Cernat (președinte), Mihai Mitroi (vicepreședinte), Marian Tudor, Lucian Ghiță, Liviu Popa (membri) și secretarul de ședință Elena Cochet. 

Conform Regulamentului Disciplinar, fapta s-ar încadra la o suspendare între două și trei etape pentru „folosirea unui limbaj sau a unor gesturi jignitoare, injurioase sau grosolane”, dar Petrescu este recidivist și riscă să fie încadrat între 6-12 etape suspendare.

„Dan Petrescu și-a îngropat echipa! N-ai voie să te comporți așa, să înjuri în halul ăsta. Ar trebui suspendat 10 meciuri!”
- Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, Răzvan Burleanu

Vezi și: 

ASTRA - CFR // Cele 5 decizii cruciale luate de Colțescu » Verdictul Gazetei în privința prestației arbitrului 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (74)
haideusicfr
haideusicfr  •  05 Septembrie 2019, 11:32
Postat de param0unt pe 05 Septembrie 2019, 10:47

Dan petrescu injura mai putin artistic decat regele hagi, sa înțelegem !? Cred ca trebuia alcatuita o brigada ecumenică cazata la palatul cu lei aurii! Pai ce!? Ne jucam de-a sancțiunile!? Nici comisiile sa nu mai răspundă la linia genială ***? Pai unde ne trezim!? Cfr trbuie sanctionata cu orice chip. Ameno!

Exact ,dupa suspendarea antrenorului ,ar trebui si cea a intregii echipe. Pana la anu* poate ii ajunge FCSB din urma..... Jalnic Voichin asta in frunte cu presedintele lui....***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

param0unt
param0unt  •  05 Septembrie 2019, 10:47

Dan petrescu injura mai putin artistic decat regele hagi, sa înțelegem !? Cred ca trebuia alcatuita o brigada ecumenică cazata la palatul cu lei aurii! Pai ce!? Ne jucam de-a sancțiunile!? Nici comisiile sa nu mai răspundă la linia genială ***? Pai unde ne trezim!? Cfr trbuie sanctionata cu orice chip. Ameno!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

117590422610329
Mircea-Hortensiu Tomus  •  05 Septembrie 2019, 00:50

Puneți în discuție generală(a spectatorilor din toată țara) partida ASTRA-CFR Cluj și veți avea o imagine clară atât a arbitrajelor, cât și a educației la nivelul fotbalului nostru,posibilele cauze și motive ale anumitor comportamente, posibile culise neprietenoase unui joc corect, posibilitatea existenței unor manevre financiare destinate unor jucători, antrenori și, mai ales, arbitri, membrilor unor comisii din cadrul organismelor diriguitoare ale fotbalului românesc, legături neclarificate între politic și rezultate ale unor echipe.

Vezi toate comentariile (74)
Comentează