FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Dinamo mai bifează un transfer » Andrei Marc a semnat cu formaţia din "Ştefan cel Mare"

Articol de - Publicat vineri, 27 februarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 27 februarie 2015 20:49

Continuă valul de întăriri pentru Mihai Teja. Tehnicianul lui Dinamo a primit o nouă veste bună din partea conducerii. Andrei Marc a fost declarat ieri liber de contract şi azi a semnat cu Dinamo.

UPDATE / Actele de legitimare ale lui Andrei Marc au fost trimise astăzi la Ligă, iar jucătorul a semnat cu Dinamo pe următorii 4 ani şi jumătate, exact cum anunţa ieri Gazeta în exclusivitate. Cel mai probabil, fundaşul nu va juca mîine în partida pe care "cîinii" o vor disputa pe teren propriu în compania Universităţii Cluj.

----------------------------------------------------------------------------------------------

 

Fundaşul de 21 de ani, care a evoluat pînă în această iarnă pentru Ceahlăul, era neplătit de luni bune de nemţeni. Acesta a mai fost dorit în ultimele luni şi de Steaua, însă ”roş-albaştrii” au renunţat la ideea de a-l mai transfera după ce s-au înţeles cu Gabriel Tamaş.

15 meciuri a bifat Marc în turul Ligii 1 pentru Ceahlăul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (336)
red77
red77  •  28 Februarie 2015, 08:54
Postat de 1745flo pe 27 Februarie 2015, 23:30

dinamovistilor oricine poate sa le zica maidanezi, caini, javre, cotarle,etc, pe cand daca zici despre berbeci ca-s oi, te-au si cenzurat sau banat de parca cuvantul oaie e interzis de lege in romania! Ia sa vedem, imi cenzureaza cu stelute?

tu nici acum nu stii ca labahul este redactor la gsp ? scrie in stilul lui decebal radulescu :)))))))))))))))

luc11
luc11  •  28 Februarie 2015, 01:15

conteaza si coechipierii, mai ales cei care joaca pe posturile apropiate zonei tale de actiune....daca nu te sustii si completezi reciproc se poate intampla sa joci sub posibilitatile tale.....specialistii sustin ca baiatul are potential deci sa avem rabdare si sa-l incurajam pt ca pare sa fie de viitor....sa recunoastem ca nu speram sa-i transferam pe Grozav si Marc care mi se par peste celelalte transferuri si peste multi titulari de anul trecut cel putin macar ca potential

strajerul
strajerul  •  27 Februarie 2015, 23:56

cateva etape si isi va arata valoarea! a fi sau a nu fi, e sansa lui.... dupa mentalitate, nu cred ca va fi ceva de capul lui, dar poate ma insel. L-am vazut in zeci de meciuri si a jucat in nota echipei, poate putin peste.

Vezi toate comentariile (336)
Comentează
Close