FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV // UPDATE Prima reacție a lui Costel Enache, care e la un pas să semneze cu FCSB: „Am încredere în lotul Stelei, o ocazie ca asta nu-ți apare de multe ori în viață”

Articol de , - Publicat vineri, 16 august 2019 21:02

Costel Enache (46 de ani), antrenorul celor de la Hermannstadt, e aproape să ajungă la FCSB!

Informația zilei în fotbalul românesc a „explodat” la ceas de seară. FCSB, pregătită de câteva săptămâni de interimarul Vergil Andronache, are șanse mari să aibă un nou tehnician în scurt timp. Numele său e Costel Enache!

Gigi Becali a luat din nou legătura cu antrenorul, pe care-l apreciază foarte mult, iar cele două părți ar fi ajuns la un consens. Înțelegerea ar urma să se perfecteze în zilele următoare.

UPDATE 23:00

„Nu sunt chiar speculații. Deocamdată aștept să văd cum se vor așeza lucrurile. Într-adevăr tentația e mare să mă duc acolo. Am încredere în lotul Stelei de acum, mă gândesc că o ocazie ca asta nu-ți apare de multe ori în viață. Poate că m-ar ajuta și profesional un pic. Sunt discuții, nu știu dacă e momentul meu acum”, a declarat Costel Enache în exclusivitate pentru GSP.ro în această seară.

știrea inițială

Din informațiile GSP.ro, primele discuții au avut loc joia trecută, când Enache l-a refuzat pe Gigi. Timp de o săptămână, Becali și ceilalți oameni din anturajul FCSB-ului s-au rugat de acesta să accepte oferta, pas pe care Enache l-a făcut abia azi dimineață. În această seară, Enache și-a anunțat clar șefii că vrea să plece de la echipa sibiană. 

Conform ultimelor informații, oficialii echipei sibiene încearcă totuși să-l convingă pe Enache să rămână. I s-a sugerat că ar face o mare greșeală dacă ar accepta oferta lui Gigi Becali, tentativele de a-l convinge să se răzgândească fiind în plină desfășurare.

Greu de refuzat

Mirajul unei aventuri la FCSB e, până la urmă, de nerefuzat pentru Costel Enache. Tentat că poate ajunge cu echipa lui Becali în grupele Europa League, acesta a acceptat de principiu oferta roș-albaștrilor, sperând că echipa va arăta total schimbat după revenirea jucătorilor accidentați. În orice caz, Enache și-ar fi dorit oricum să plece de la Hermannstadt, nemulțumit de condițiile precare de la formația sibiană.

Plecarea lui Enache de la Hermannstadt, pe care a preluat-o la începutul sezonului, e cauzată de tensiunile existente în club. Președintele Teodor Birț și-a dat demisia chiar azi, acesta mărturisind că nu se mai află pe aceeași lungime de undă cu ce se întâmplă în club.

Pe lângă Hermannstadt, Costel Enache le-a mai pregătit în carieră pe Ceahlăul Piatra Neamț, Poli Iași, FC Botoșani și Astra Giurgiu, cu care a ajuns până în finala Cupei României, pierdută în fața celor de la Viitorul.

Vezi și:

FCSB // Diogo Salomao, OUT? Gigi Becali a făcut anunțul: „Se duce cu Dumnezeu” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (57)
vnelu02
vnelu02  •  17 August 2019, 10:10
Postat de kikostel pe 17 August 2019, 09:23

Toată compasiunea mea pentru Costel Enache. Se pare că nu îl ajută mintea prea mult. In orice caz, doar un secund din ligile inferioare sau din subsolul clasamentului ar fi putut accepta statutul de slugă/cârpă la stână. Când nu înveți din greșelile altora, te dai singur cu capul de pereți.

Ce-şi face omul cu mâna lui ... nu merită compasiune.

kikostel
kikostel  •  17 August 2019, 09:23

Toată compasiunea mea pentru Costel Enache. Se pare că nu îl ajută mintea prea mult. In orice caz, doar un secund din ligile inferioare sau din subsolul clasamentului ar fi putut accepta statutul de slugă/cârpă la stână. Când nu înveți din greșelile altora, te dai singur cu capul de pereți.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo100
dinamo100  •  17 August 2019, 08:08

Cat de prost sa fie Enache ca sa mearga acum la FCSB?!! Nu e decat o alta *** de care Becali isi va bate joc, ce nu e clar?! Doar lui Enache nu-i e clar!????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează