FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE // EXCLUSIV Grozav și alți doi fotbaliști și-au reziliat contractele cu Dinamo! Alte nume importante sunt aproape de plecare

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 noiembrie 2018 11:44

Gicu Grozav (28 de ani) și-a reziliat contractul cu Dinamo în această dimineață! Acesta semnase cu roș-albii fix în urmă cu o lună pe o perioadă de doi ani. Alți doi jucători l-au urmat!

UPDATE 14:55

În cele din urmă, Delorge și Mezague și-au reziliat contractele astăzi cu Dinamo. Echipa alb-roșie a ajuns astfel la 3 jucători dați afară în doar câteva ore.

UPDATE 12:30

Dinamo vrea să mai scape de trei jucători! După eliminarea lamentabilă din Cupa României, ”câinii” s-au despărțit de Gicu Grozav și forțează rezilierea altor trei înțelegeri. Tomislav Gomelt, Kino Delorge și Katsikas vor negocia astăzi pentru ruperea contractelor.

Știrea inițială

GSP.ro a aflat că atacantul a fost cel care și-a dorit rezilierea contractului, iar șefii dinamoviști au acceptat fără niciun fel de discuții. Fotbalistul își va încasa banii la zi!

Cel mai probabil, jucătorul s-a supărat după declarațiile lui Rednic de aseară. Antrenorul i-a criticat pe toți, mai ales pe Grozav care a ratat penalty-ul decisiv din meciul de Cupă cu Csikszereda(Liga 3), scor 3-3, 8-9 în urma loviturilor de departajare. Dacă marca, Grozav o califica pe Dinamo în ”sferturi”, însă acesta a ales să execute o scăriță, care s-a dus mult peste poartă.

”Dinamo i-a întins o mână și lui Gicu Grozav și tu vii și te comporți așa? Cine nu-și revine, să plece! O să merg pe tineret. Cine arată că nu merită să rămână la Dinamo va pleca! Am ajuns la fundul sacului! Săracul portar Muțiu ce să mai facă? Trebuia să-l pun să dea penalty!", a spus Rednic la conferința de presă.

10.000 €
pe lună  este salariul pe care Dinamo i l-a oferit lui Grozav în primă instanță

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (174)
zecs93
zecs93  •  03 Noiembrie 2018, 15:55

Si-au batut joc de munca lui Mutiu, cat sa mai apere si pustiu ala daca nesimtiti ca grozav trag la misto, scarite, ei zici ca dau 10 goluri etapa de etapa, rahiticu ala de delorge sau cum ia zis dinu degorj, din 2 incercari nu e in stare, va dati seama unde ia luat bratu pe astea, doamne sfinte !!!

hristac
hristac  •  03 Noiembrie 2018, 09:09

ce mai conteaza ? ajungi la penaltyuri cu o trupa de liga a 3 a.. e destul de suparator,nu-i asa ?

177015329491574
Gheorghe Clejanu  •  03 Noiembrie 2018, 08:52

Dacă era bun nu îl arunca toti pe unde a fost, si nu au fost echipe de liga campionilor, au fost echipe modeste.

Vezi toate comentariile (174)
Comentează