FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

UPDATE / EXCLUSIV Transfer incredibil în Liga 1: un nume important din Europa vine în fotbalul românesc! Oficialii echipei confirmă!

Artem Milevskiy în duel cu Xavi, într-un meci Dinamo Kiev - Barcelona
Artem Milevskiy în duel cu Xavi, într-un meci Dinamo Kiev - Barcelona

Articol de , - Publicat joi, 04 februarie 2016 16:19

După ce Steaua l-a adus pe Ciprian Marica, Concordia Chiajna face și ea un transfer-bombă!

Sursele GSP susțin că formația ilfoveană îl va transfera pe Artem Milevskiy, 31 de ani, fostul superstar al lui Dinamo Kiev!

UPDATE 22:20

Cristian Tănase, președintele Concordiei Chiajna: "Acum sîntem la masă cu băiatul, de-abia a ajuns și el aseară în România și discutăm termenii contractuali". Aleksandr Pankov, agentul jucătorului, confirmă și el Gazeta Sporturilor: "Sîntem în București și negociem cu Chiajna".

UPDATE 17:57

Actele au fost redactate și trimise jucătorului, care urmează să dea răspunsul final.

Fotbalistul e în România și a ajuns la un acord cu Chiajna, iar acum se redactează contractul care va fi semnat în orele următoare. Jucătorul vine din postura de liber de contract, după ce s-a despărțit de croații de la RNK Split.

Astăzi, jucătorul a venit la Chiajna și a inspectat baza de pregătire a formației ilfovene.

Milevskiy este unul dintre cei mai importanți jucători ucraineni din ultimii ani. Atacantul a jucat 50 de meciuri pentru naționala țării sale și a marcat de 8 ori.

Cea mai mare parte din carieră, Milevskiy a petrecut-o la Dinamo Kiev, unde a jucat 177 de meciuri și a marcat de 57 de ori, în campionatul Ucrainei. 

Cel mai bun sezon al atacantului a fost în 2009-2010, cînd a marcat de 17 ori în prima ligă din Ucraina, în 27 de partide.

De-a lungul carierei, Milevskiy a cîștigat patru ori titlul în Ucraina, patru Cupe și cinci Supercupe. În 2008 și 2009 a fost desemnat cel mai bun jucător ucrainean, iar în 2009 a fost ales și cel mai bun jucător din campionatul Ucrainei.

Comparat cu Șevcenko la un moment dat, Milevskiy nu a confirmat totuși la nivelul la care era cotat. 

Milevskiy a jucat de-a lungul carierei la echipe precum Dinamo Kiev, Gaziantepspor, Benidorm, Hajduk Split și RNK Split.

11 milioane €era cota lui Artem Milevskiy în 2010, potrivit transfermarkt.de. Acum mai e evaluat la 500.000 de euro

 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (80)
vyyllyy
vyyllyy  •  05 Februarie 2016, 23:06
Postat de travka pe 04 Februarie 2016, 23:06

acel moment cand pana si Chiajna transfera jucatori de valoarea si Dinamo ia din Feroe =))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ce rol are Dinamo aici *** ?, ce-a a luat Fc clona?, 3 jucatori de 34 ani inpreuna fac 150 de ani care nu nu-i mai vroiau nimeni , si ultimul a fost cel mai mare betivan din toate secolele Tamas is back sa goleasca damigenele lu' jiji de vin .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

749913671784643
Razvan Marcel  •  05 Februarie 2016, 00:14

A avut valoare,dar numai este,daca era bun,nu ajungea la Concordia.

travka
travka  •  04 Februarie 2016, 23:25

razvan lutac si victor vranceanu sursele voastre sunt digisport probabil, doar ca acolo au dat deja stirea ca jucatorul a semnat cu Chiajna, "sursa-ti-va"mai repede ca sunteti praf pe meserie

Vezi toate comentariile (80)
Comentează