FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

UPDATE Hagi ar putea încasa 9 milioane de euro! Reacția patronului de la Viitorul

Articol de GSP - Publicat luni, 20 martie 2017 09:34

Viitorul este lider în play-off-ul Ligii 1, iar Gică Hagi ar putea încasa dintr-un foc toți banii pe care i-a băgat până acum în echipă, de la înființare și până acum!

update 16:00

Într-un comunicat de presă, Hagi a negat informațiile publicate de site-ul profit.ro.

"Am constatat cu dezamăgire că la nici două zile de la performanța remarcabilă realizată de echipa pe care o conduc contra Stelei au apărut în mass-media lucruri false și neadevărate, care doresc să mute atenția în altă parte decât să ni se recunoască meritele noastre sportive.

Informația că aș fi scos la vânzare hotelul pe care îl dețin este total neadevărată și sunt decepționat de amploarea pe care au luat-o lucrurile prin această diversiune. Hotelul merge foarte bine și nu intenționez să-l scot la vânzare. Eu voi rămâne în continuare managerul tehnic al echipei FC Viitorul și ne vom focusa 100% spre finalul campionatului Ligii I

Cu respect, Gheorghe Hagi"

Știrea inițială:

Hagi vrea să-și vândă hotelul pe care îl are pe litoralul românesc, în Mamaia. Astfel, "Regele" speră să obțină 9 milioane de euro pe Iaki, prima lui megainvestiție când s-a lansat în afaceri, anunță site-ul profit.ro.

Potrivit sursei citate, Hagi ar urma să investească o parte impresionantă în Academia Hagi, în dorința de a avea rezultate importante în continuare.

Inițial, Hagi a cerut 12 milioane de euro pentru hotel, dar a scăzut prețul la 9 milioane, iar experții spun că are șanse mari să obțină această sumă. 

iaki123

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (21)
1348154601889255
Alin Achiroae  •  22 Martie 2017, 08:40

....daca toti romanii ar primi pistoale incarcate, .....jumatate dintre noi am fi morti in urmatoarea secunda.....:(((((.....cine a inrait asa poporul asta romanesc????

bazileon
bazileon  •  21 Martie 2017, 21:50

Hagi este cel mai deplorabil marlan din spatiul public, un rege gol, un fost mare fotbalist mediocru, un antrenor de carton, un patron de mucava, un economist semianalfabet samd. Exact coana Leana la masculin (desi...). Daca nu l-ar promova aceasta presa mizerabila, ar sucomba linistit in averile dobandite mai mult sau mai putin onest. Dar nu, el trebuie sa ne fie zilnic bagat pe gat, aproape ca si scabrosul sau fin. Carnaxi!

timm
timm  •  20 Martie 2017, 21:26
Postat de conasu_boeru pe 20 Martie 2017, 16:43

La ce măgărie a fost cu achiziționarea acestui hotel (București) , luat cu uriașa sumă de ....300 000 $ deși valoare era peste 1 milion $, ar trebui ca Hagi să tacă din gură că numai prostii spune ! De exemplu FRF a virat timp de 4 ani sume între 350 000 și 450 000 anual, pentru construirea stadionului Viitorul dar... ÎN SPECIAL a bazei de pregătire care trebuia să fie o bază pentru....toate echipele de juniori , ca și celelalte două baze de la Mogoșoaia și Izvorani , pentru cantonament centralizat la mare !!!! După schimbarea lui mircea sandu și dragomir, onorabilul domn hagi , supărat că gică popescu și toată gașca nu a preluat Federația , nu a permis nici unei echipe de juniori să facă pregătirea acolo deși baza s-a făcut pentru toată lumea și si-a însușit totul , bătându-se cu cărămida în piept că e afacerea lui ! AȘA ....s-a construit baza de la Ovidiu *** de ...”king hagi ” !!!!

Frumoase povesti spuse pe o bancuta in fata blocului(barfa, invidie). Ce ai de spus in apararea ta.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează