FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

UPDATE / Radio GSP Primele declaraţii ale lui Ilie Stan: "Vreau să cîştig un trofeu din primul sezon la Vaslui"

Articol de GSP - Publicat joi, 20 iunie 2013 00:00 / Actualizat joi, 20 iunie 2013 16:08

UPDATE / Ilie Stan este noul antrenor al Vasluiului şi a oferit primele declaraţii pentru Radio GSP: "Cînd te cheamă o echipă ca Vaslui nu mai stai pe gînduri. Mă bucur că am negociat cu un om de fotbal cum este Adrian Porumboiu. Vreau să demonstrez că perioada Chiajna a fost doar un accident, obiectivul este locurile 1-3, dar aş vrea să cîştig un trofeu încă din primul sezon. Vreau să fac o echipă puternică, să jucăm spectaculos şi să aducem lumea la stadion pentru că acest oraş merită. Vom mai aduce 2-3 jucători".

Gabi Mărgărit va fi antrenor secund, Roberto Berruero şi Lucian Păun preparatori fizici şi Ion Cîmpeanu antrenor cu portarii

UPDATE / Ilie Stan a ajuns în cantonamentul vasluienilor din Austria, iar în această seară va conduce primul antrenament.

*****

Milan Sasici era dat ca sigur la Vaslui, dar mutarea a întîmpinat probleme, Porumboiu nefiind de acord cu condiţiile puse de tehnicianul croat.

În locul lui va veni Ilie Stan, aşa cum a anunţat Gazeta Sporturilor în ediţia tipărită de astăzi. Iliesta a plecat deja spre Austria, spre cantonamentul celor de la FC Vaslui. Antrenorul român a avut o scurtă declaraţie înainte să decoleze, anunţînd că încă nu a semnat cu gruparea vasluiană: "După ce o să semnez o să am o conferinţă de presă şi o să anunţ. Pînă atunci nu am ce să spun, decît că merg acolo şi dacă e, voi semna acolo. Nu am ce să declar dacă nu am un contract ferm", a spus Stan pentru Dolcesport.

Ilie Stan a fost demis de la Concordia Chiajna după ce echipa ilfoveană a retrogradat în eşalonul secund.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (46)
fefeluta
fefeluta  •  21 Iunie 2013, 19:35
Postat de hammer90 pe 21 Iunie 2013, 11:52

e criza fratilor,de unde bani pentru alt antrenor.la vaslui are jucatori mai buni ca la chiajna speram sa nu retrogradam.

nu vom retrograda, stai linistit, decat daca se da vreo cupa pentru asta, gen zmeura de aur pentru cel mai prost sezon si cel mai prost antrenor...dar Iliesta nu e prost, , e platit sa retrogradeze, ca nu e asa simplu sa faci o echipa la Iasi cu jucatori de la Vaslui

infos
infos  •  21 Iunie 2013, 16:17
Postat de marius10094 pe 20 Iunie 2013, 17:52

Iar vor astia sa faca performanta ??? Pacat de banii care'i baga ala..de pomana :))

esti si in masura tu sa vorbesti de performantele altora!? :-)))) Sunt distractivi dinamovistii si vezi ca anul asta e posibil poate sa retrogradam, dar, Dinamo tot nu ne bat. :-))))))))

hammer90
hammer90  •  21 Iunie 2013, 11:52

e criza fratilor,de unde bani pentru alt antrenor.la vaslui are jucatori mai buni ca la chiajna speram sa nu retrogradam.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează