FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

UPDATE Registrul Comerțului susține că Gigi ar intenționa să-și ștampileze numele în noua denumire a Stelei » Becali a reacționat și are altă variantă

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat joi, 16 februarie 2017 16:29

Contactat de GSP.ro, Becali a mai precizat: "Echipa se va numi de-acum FCSB ca să pot lua licența pe acest nume de la LPF și UEFA. După ce voi câștiga procesul la Înalta Curte, voi reveni la numele Steaua". 

UPDATE 18:45

UPDATE 18:30

Deși ieri era foarte decis și anunța că a schimbat numele, Becali a nuanțat situația. Patronul echipei roș-albastre a declarat că încă nu a schimbat numele, ci doar a rezervat FCSB. El spune că FCSB nu vine însă de la " Fotbal Club Sporting Becali", cum susțin surse neoficiale ale ziare.com de la Registrul Comerțului. 

"Încă nu am schimbat nimic. Nu vor suporterii să pun numele meu. Eu am rezervat «FCSB». Am făcut o cerere în sensul acesta. Dar prima dată, trebuie aprobarea de la membrii Adunării Generale, adică familia mea. Și-au dat acordul azi și au semnat. Se va numi FCSB până la decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție. Încă nu s-a dat termen.

După aceea, când voi câștiga numele Steaua, voi schimba denumirea din nou. FRF va fi obligată să schimbe numele pentru că e o hotărâre judecătorească. Dacă ar fi să nu câștig numele, mai mulți bani voi investi!", a spus Becali la TV Digi Sport.

Știrea inițială:

În ciuda faptului că Becali a anunțat ieri că a schimbat numele societății în "FCSB", noi detalii despre planurile latifundiarului au ieșit astăzi la iveală.  

Conform ziare.com, până acum Becali ar fi făcut doar o rezervare a numelui "Fotbal Club Sporting Becali S.A" la Registrul Comerțului, denumire care ar urma să fie valabilă doar trei luni, până în aprilie. 

"Menționăm că, în data de 17.01.2017, prin reprezentant, s-a solicitat rezervarea denumirii Fotbal Club Sporting Becali S.A. valabilă trei luni de zile.

Până la data prezentei, nu s-a solicitat înregistrarea schimbării denumirii", au precizat reprezentanți ai Registrului Comerțului, conform aceleiași surse.

Ieri, Gigi Becali a declarat că a schimbat numele societății la Registrul Comerțului, urmând ca echipa să se numească simplu FCSB.(DETALII, AICI)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (45)
ray51
ray51  •  17 Februarie 2017, 08:50

Bâlbe peste bâlbe gazduite de un regim nonvaloric, de niste institutii (FRF, LPF) conduse temator si instigator, de fani incurcati de o legislatie volatila, de patroni viscerali - un tablou in cadere accentuata si greu reversibila.

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  17 Februarie 2017, 08:25

daca echipa e cu becali an coada atunci merge mmbecali reghe becali prodanca becali teren becali pe tricourii becali an final sasi faca doua echipe becali si sa joace antre ei arbitrati de arbitriibecali si vom vedea jocurile la tv becali an tribune benere cu? BECALI la pauza bem bere becali se vin si se pleaca de la stadion cu mijloace de transport da becali. mai tare ca ceausescu

para.para
para.para  •  17 Februarie 2017, 01:22

Daca romanika, cea mai corupta tara de pe planeta, merge sa schimbe numele din 3 in 3 luni fara sa-i zica nimeni nimic, UEFA nu o sa accepte manariile FRF si LPF.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează