FOTBAL  »  Superliga  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

UPDATE Sprijin important pentru Gică Popescu » După Valeriu Zgonea, şi Crin Antonescu e dispus să semneze cererea de graţiere

Articol de GSP - Publicat joi, 06 martie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 08 martie 2014 17:36

UPDATE 18:30 Crin Antonescu, preşedintele PNL, şi-a manifestat şi el sprijinul pentru Gică Popescu.

"Consider că sînt momente în care trebuie să învăţăm să ne preţuim simbolurile naţionale şi să luăm atitudine atunci când acestea traversează clipe dificile ale vieţii lor. Precizez că fac această declaraţie în nume personal, avînd în vedere amintirea momentelor de bucurie şi de mîndrie naţională pe care această personalitate le-a adus fiecărui român prin rezultatele obţinute sub culorile echipei naţionale de fotbal a României.

De asemenea, nu trebuie să uităm că Gică Popescu, de-a lungul întregii sale activităţi sportive, a fost un adevărat ambasador al României, făcînd apreciat numele ţării noastre, acolo unde politicul nu reuşea", se arată în comunicatul lui Crin Antonescu.

UPDATE 17:25
Valeriu Zgonea, preşedintele Camerei Deputaţilor, spune că e de acord să semneze cererea de graţiere a lui Gică Popescu, condamnat la 3 ani şi o lună de închisoare cu executare în Dosarul Transferurilor.

"Ca cetăţean al României, dacă va trebui să înaintăm o petiţie pentru graţiere inividuală către preşedintele statului român, pentru Gică Popescu, personal, aş semna-o şi o s-o semnez, să ştiţi. Este de o sută de ori mai cunoscut decît orice politician din România.

Despre Gică Popescu, dacă te duci din Turcia până în Barcelona sau pînă în nordul Europei, toată lumea ştie că a fost căpitanul Barcelonei şi căpitanul echipei naţionale", a susţinut Zgonea. Este prietenul meu. Am jucat fotbal împreună. Îl susţin sută la sută. Regret că justiţia nu are şi o componentă socială. E un simbol pentru mine, ca oltean. Îl apreciez şi sunt alături de familia sa", a spus Valeriu Zgonea, conform Mediafax.

***

Emil Săndoi a dezvăluit astăzi pentru GSP.RO că reprezentanţii Craiovei Maxima îi vor trimite lui Traian Băsescu o cerere de graţiere pentru Gică Popescu.

"Dacă aş trimite de unul singur, probabil că nu aş fi luat în considerare. Împreună am putea avea un real efect. Îmi pare nespus de rău pentru el, pentru că am împărţit atît de multe clipe fericite împreună", a spus Emil Săndoi.

Pe lîngă Craiova Maxima, alte nume importante ale sportului îşi anunţă sprijinul pentru Popescu. Printre aceştia se numără Ilie Năstase, Miodrag Belodedici, Ion Crăciunescu, dar şi jurnalistul Grigore Cartianu, care a postat cererea de graţiere pe blogul săptămînalului Fanatik.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (162)
markksson
markksson  •  07 Martie 2014, 18:17
Postat de tardelli pe 07 Martie 2014, 00:41

La urma urmei 2 treimi din romani sunt de acord cu gratierea pana acum.Sa lasam cealalta treime de frustrati ,de inculti si de negativisti sa spuna si ei un nu hotarat.Latrati cateilor.

La urma urmei (vorba ta), Romania a ajuns in situatia in care este multumita acelor "2 treimi" de care vorbesti. Gloata nu gandeste niciodata limpede, dar banuiesc ca deja stii foarte bine lucrul asta. In rest, ce sa spun, ... sanatate maxima!

capitza1967
capitza1967  •  07 Martie 2014, 08:58

Nu ma bucur ca a ajuns la inchisoare , dar sant sigur ca nu va fii gratiat la cererea fanilor si semnatarilor petitiei . Ii urez sanatate si putere sa treaca peste aceasta grea incercare.

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  07 Martie 2014, 08:47

A inceput campania electorala !!

Vezi toate comentariile (162)
Comentează
Close