FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA, AZI, 21:30, DIGI SPORT 1 ŞI LIVETEXT GSP.RO

UPDATE » Suporterii Stelei nu se vor prezenta în Giuleşti » Reacţia lui Zotta: ”Oricum nu le mai dădeam bilete”

Galeria Stelei a decis să nu facă deplasarea în Grant
Galeria Stelei a decis să nu facă deplasarea în Grant

Articol de - Publicat duminica, 29 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 29 aprilie 2012 13:22

Galeria Stelei a luat o decizie finală în această dimineaţă. Liderii suporterilor roş-albaştri spun că "pretenţiile exagerate ale celor de la Rapid i-au determinat să nu se prezinte la meciul din această seară".

UPDATE 13:30 » Preşedintele FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat, duminică, că suporterii echipei Steaua nu vor primi nici un bilet pentru partida din această seară dintre cele două formaţii, deoarece a fost depăşit termenul limită de ridicare a tichetelor.

"În şedinţa tehnică de organizare a meciului cu Steaua, desfăşurată vineri, împreună cu jandarmeria, observatorul meciului, clubul nostru şi clubul Steaua, s-a stabilit ca galeriei oaspete să-i revină 406 bilete şi un termen limită pentru ridicarea acestora. Acest termen era ora 12.00 în ziua de duminică. Pînă la această oră, 12.45, nici reprezentanţii clubului Steaua şi nici vreun reprezentant al Ligii Suporterilor Stelişti nu a venit să ridice biletele şi nici nu a solicitat telefonic sau într-un alt mod prelungirea termenului stabilit în şedinţa de vineri. În aceste condiţii, împreună cu observatorul partidei, s-a stabilit că suporterii stelişti nu vor primi nici un bilet pentru partida din această seară. În primul rînd pentru că s-a depăşit termenul limită şi în al doilea rînd deoarece nu mai este timp pentru luarea măsurilor de securitate pentru buna desfăşurare a întîlnirii", a spus Zotta.


În urmă cu puţin timp mai mulţi membri ai peluzei Stelei s-au întîlnit pentru a luat o decizie finală cu privire la derby-ul din această seară. Aceştia au hotărît să nu facă deplasarea în Giuleşti la meciul care va începe la 21:30, în direct la Digi Sport 1.

Motivele care au dus la această decizie sînt legate de numărul de bilete pe care aceştia urmau să îl primească de la giuleşteni, dar şi de faptul că liderii peluzei Rapidului le-au cerut steliştilor să nu se prezinte la meci cu bannere, steaguri şi tobe. "E aberant ce ne cer rapidiştii. Mi se pare inadmisibil ca atunci cînd te consideri ultras să faci tot posibilul ca rivalul tău să nu fie prezent pe stadion. Mai mult, pui condiţii imposibile şi apoi declari peste tot că steliştii nu au avut curaj să vină la tine", a declarat un membru al galeriei Stelei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (222)
spada
spada  •  29 Aprilie 2012, 20:10

suparacioasele astea mici au renuntat sa mai vina la meci si noi abia asteptam sa le dam clanta...

ucluj2011
ucluj2011  •  29 Aprilie 2012, 19:03

Pe ce sa caute in Giulesti stelistii. Stelistii nu se aud in fatza rapidistilor nici cind sunt la ei acasa cu stadionul plin (inafara de goluri si "strigatele" de imediat dupa gol) , daramite in Giulesti!!! Ei stiu ca sunt in plus si ca sunt de kkakao , bineinteles ca nu se duc. ASTA este adevaratul motiv. Altfel , Steaua are procentaj de tziigani mai mare ca cei din Giulesti si pedeasupra mai sunt si proosti pentru ca-si injura neamurile INCLUSIV idolii de'alde Piturca , Lacatus , Petre Marin , Nicolitza... dar ce pretentii sa ai de la niste samintari!!!

ghena_pipera
ghena_pipera  •  29 Aprilie 2012, 18:23
Postat de danym71 pe 29 Aprilie 2012, 17:55

decat sa mergeti in Ghilesti sa va umpleti de pureci ....lasati zburatoarele in mizeria lor nu le onorati cu prezenta

TACI DIN GURA SUGIUC CA LA VOI COLCAIE PADUCHII ;)

Vezi toate comentariile (222)
Comentează
Close