FOTBAL  »  Superliga  »  CONDAMNARE

UPDATE Tribunalul Constanţa a amînat luarea unei decizii în cazul eliberării condiţionate a lui Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat marti, 31 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 31 martie 2015 19:55

Tribunalul Constanţa a judecat şi astăzi recursul procurorilor la hotărîrea Judecătoriei Medgidia, care a decis acum trei săptămîni că Gigi Becali poate ieşi din închisoare. Patronul Stelei mai are de aşteptat însă cel puţin pînă vineri pentru a afla dacă va petrece Paştele acasă.

UPDATE 19:50: Tribunalul Constanţa a amînat pentru data de 3 aprilie luarea unei decizii în cazul eliberării condiţionate a lui Gigi Becali.

Magistraţii au examinat marţi contestaţia depusă de procurorii DNA, însă au rămas în pronunţare, o decizie în acest sens urmînd să fie luată în cursul zilei de vineri, anunţă România TV.

UPDATE 15:20: Gigi Becali a vorbit în faţa judecătorilor:

"Mulţumesc judecătorilor şi procurorilor care m-au condamnat pentru că eu consider că cea mai folositoare perioadă din viaţa mea au fost cei doi ani de închisoare, Mîntuirea e cel mai important lucru pentru mine şi am învăţat ce înseamnă mîntuirea în închisoare.

Cărţile sînt scrise cu inima, cu suflet, cu sînge. Mă trezeam la două noaptea din somn şi notam o idee, nu am scris cărţi de 20 de pagini de dragul de a scădea din pedeapsă, aşa cum fac unii. Dacă o carte este editată, este lucrare ştiinţifică, aşa zice legea.

În cazul cu sechestrarea am fost omul nepotrivit la locul nepotrivit. Am dat nişte bani la bodyguarzi să-mi recupereze maşina şi i-au sechestrat pe cei care au furat-o, fără ştirea mea. Trebuia să anunţ Poliţia, recunosc, e vina mea, iar pentru asta am primit trei ani cu suspendare. Eu nu sînt un om care să sechestreze persoane. Cei care au sechestrat sînt liberi şi nu prezintă pericol pentru societate.

Am făcut complicitate la abuz în serviciu acum 17 ani, cînd eram nimeni, nu ştiam pe nimeni, pentru cînd am făcut un schimb de terenuri. Între timp, am fost europarlamentar, am ajuns deputat în Parlamentul României şi nu am mai făcut nici un abuz în serviciu cînd puteam să fac. Sînt acuzat că în acest schimb de terenuri am furat 900.000 de dolari, dar eu am dat 30.000.000 de euro donaţii 
la oameni", a declarat Becali, potrivit Mediafax.

UPDATE 11:30: Şedinţa s-a terminat! Urmează ca judecătorii să anunţe decizia

Sedinţa s-a încheiat după o oră, iar Gigi Becali s-a întors închisoarea Poarta Albă unde aşteaptă sentinţa. În timpul intervenţiei, patronul Stelei a vorbit despre munca pe care a depus-o în timpul încarcerării, despre cartea scrisă şi donaţiile făcute. Becali a declarat că puşcăria a fost cea mai folositoare experienţă din viaţa lui şi că are emoţii şi i-a oferit judecătoarei cartea sa, "Muntele Athos, patria Ortodoxiei", potrivit reporterului ProTV.

Potrivit judecătorilor, Becali întruneşte toate condiţiile pentru a fi eliberat condiţionat, la doi ani de cînd se află în arest. Cu toate acestea, procurorii au făcut recurs la decizie.

Patronul Stelei are de executat o pedeapsă de trei ani şi şase luni, fiind condamnat în trei dosare, "Valiza", "Sechestrare de persoane" şi "Schimbul de terenuri cu MApN".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (202)
djeurofighter
djeurofighter  •  01 Aprilie 2015, 07:53
Postat de nnapocarepublic pe 01 Aprilie 2015, 01:31

5cuipciule hai aici la [email protected] pe GSP o gramada de ps1hopati ..din 6hena..sunt foarte inraiti+))) ............labahul,DJ,aprozar,terminatu ,steaualibera,sclaviola................'Ie "multi bre..+)))

Cine vorbea de psihopati. :)))

maresal30
maresal30  •  01 Aprilie 2015, 04:23
Postat de maianimalule pe 31 Martie 2015, 22:07

IMAGINI ŞOCANTE în Lizeanu! Labahu' cade din coşciug în timpul procesiunii funerare (VIDEO) :))))))))))

HA HA HA

nnapocarepublic
nnapocarepublic  •  01 Aprilie 2015, 02:10
Postat de admiral_moshu pe 01 Aprilie 2015, 02:05

: ))))))))))))))))))))))))))))))))

=)))))))))))Poker in Portland $50,000 GUARANTEE $300 buy-in www.encoreclub.com/

Vezi toate comentariile (202)
Comentează
Close