FOTBAL  »  Superliga  »  FINANȚARE

UPDATE Un club din primele 5 în România, într-o situație critică după anunțul venit azi de la minister! Primele reacții: "E o lovitură în plin, mai rău de atât nu se poate"

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 februarie 2016 11:01

Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, a făcut azi un anunț îngrijorător pentru clubul de fotbal Pandurii Târgu Jiu.

Complexul Energetic Oltenia, care este principalul sponsor al clubului, înregistrează pierderi record, lucru care va bloca investițiile pe viitor la clubul de fotbal din Târgu Jiu.

13:00

UPDATE Narcis Răducan a confirmat că situația este una foarte delicată pentru club.

"Mai frumos de atât nu se putea. A venit ca o lovitură pentru noi. E frustrant. Eu sunt de acord să încercăm anual să ieșim de sub tutela Complexului Energetic, asta a fost și propunerea mea. Să ne sprijine și în acest an, pentru că avem acea datorie și trebuie să ne îndeplinim obiectivul. E păcat să ne oprim. Vă dați seama că e o lovitură direct, mai greu de atât nu se poate. Ar fi păcat să dispară o echipă în plin campionat", a zis Narcis Răducan la Dolce.

Pandurii este unul dintre cluburile care cheltuiește sume importante cu jucătorii. De exemplu, Ropotan și Acsinte, fotbaliști aduși în această iarnă, au primit câte 30.000 de euro la semnătură și salarii de cîte 7.500 de euro lunar, sume pe care doar Steaua și Astra, în parte, le mai pot plăti în Liga 1!


__________________
Mesajul minstrului  Victor Grigorescu

"În urma rezultatelor financiare care prevăd o potențială pierdere record, consider de la sine înțeles că programele de sponsorizare ale Complexului Energetic Oltenia să se suspende.

Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu, un club profesionist de fotbal, nu face excepție de la această regulă. Vom avea grijă ca la aprobarea bugetului companiei să nu avem surprize neplăcute în care să descoperim posibile sponsorizări ascunse la categoria și alte plăți", a scris Victor Grigorescu pe Facebook.

 

victor grigorescu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (73)
foxy
foxy  •  20 Februarie 2016, 09:28
Postat de dandan23 pe 20 Februarie 2016, 00:56

BRAVO DOMNU MINISTRU, ASA LE TREBUIE, SA ADUCA BANI DE ACASA DACA VOR SA DEA CONTRACTE DE ZECI DE MII DE EURO, BINE LE FACI SA VADA CAT DE GREU SE FAC BANII CA NU PICA DE UNDEVA.RADUCANU SA SE DUCA SA CEARA LA MASA ACASA CA A STIUT SA IA CITE 10 MII DE EURO PE LUNA,S-O IMBUIBAT DE CIND E LA PANDURII!

Bine d-nul Dan Ionescu ,bravo...

crisliv
crisliv  •  20 Februarie 2016, 01:44

Complexul trebuie sa pastreze locurile de munca ale oamenilor, nu sa plateasca zeci de mii de euro pe ratati ca Ropotan. Aceasta este o companie de stat si la noi trebuie sa se termine cu imbecilitatea asta ca in fotbal sa " investeasca" statul, prin consilii judetene sau alte companii de stat. Daca echipa este mandria Gorjului, atunci gorjenii sa puna mana de la mana ca sa-si sustina echipa.

dandan23
dandan23  •  20 Februarie 2016, 00:56

BRAVO DOMNU MINISTRU, ASA LE TREBUIE, SA ADUCA BANI DE ACASA DACA VOR SA DEA CONTRACTE DE ZECI DE MII DE EURO, BINE LE FACI SA VADA CAT DE GREU SE FAC BANII CA NU PICA DE UNDEVA.RADUCANU SA SE DUCA SA CEARA LA MASA ACASA CA A STIUT SA IA CITE 10 MII DE EURO PE LUNA,S-O IMBUIBAT DE CIND E LA PANDURII!

Vezi toate comentariile (73)
Comentează