FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

UPDATE VIDEO Ciprian Tătăruşanu a efectuat vizita medicală şi va semna cu Fiorentina

foto: Cristi Preda
foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 09 iunie 2014 00:00 / Actualizat luni, 09 iunie 2014 16:31

Ciprian Tătăruşanu şi-a încheiat contractul cu Steaua şi a dorit neapărat să plece în străinătate. Nu şi-a prelungit acordul cu roş-albaştrii, iar astăzi va semna cu Fiorentina.

Fostul portar al Stelei şi titularul echipei naţionale a efectuat vizita medicală la Florenţa, iar în această după-amiază va semna cu Fiorentina dacă va trece cu brio examenele medicale.

Tătăruşanu va semna un contract pe o perioadă de 5 ani cu gruparea viola.

De altfel, portarul chiar a fost la Florenţa în weekendul recent încheiat pentru a participa la nunta lui Vlad Chiricheş.

Ciprian Tătăruşanu,  28 de ani, a jucat 5 sezoane la Steaua. În Liga 1 are 179 de apariţii, dintre care 131 pentru Steaua.

A cîştigat de două ori titlul cu Steaua şi o singură dată Cupa României şi Supercupa.

 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
jullien_alphonse
jullien_alphonse  •  09 Iunie 2014, 20:12

Daca a semnat, a belit cucu'. Da' zi-mi si mie, cine-i Florentina asta? Parca avea deja sotz.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  09 Iunie 2014, 18:51
Postat de dinamovist_rau pe 09 Iunie 2014, 13:36

Vai de el.O sa vedeti la ce echipa mare pleaca Balgradean care este unul din cei mai buni si talentati portari care a activat vreodata in liga 1.

exact, "portari care a activat vreodata in liga 1.".....asta ziceam si eu. Mic si gras este, daca nu il mai tine dinamo pe "salariu" (chiar aia 1500 euro cat ia el acolo, cam cat un capsunar mai muncitor din Spania) are sanse mari sa devina mascota sau sa joace in reclame la produse de ingrasat...

danieliorga2000
danieliorga2000  •  09 Iunie 2014, 18:49
Postat de domodo pe 09 Iunie 2014, 13:30

tatarusanu FACE CEA MAI MARE PROSTIE!!!va lustrui banca de rezerve(ca si lobont)dar la varsta lui trebuia sa plece undeva unde este portarul numarul unu!!!PACAT!!!

Da ....dar ce luciu ii va da :) Serios vorbind este important sa incerci mereu sa joci la un nivel mai mare altfel nu poti stii unde esti.Daca nu va merge , va avea in CV clubul Fiorentina si se va transfera in alta parte.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează