FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - FCSB 1-1

Criticat după ce a făcut 3 schimbări în prima repriză, Gigi Becali se apără: „ Decât să dormi pe teren, mai bine ieși afară”

Gigi Becali +25   FOTO
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 02 august 2021 07:50 / Actualizat luni, 02 august 2021 07:50

Nemulțumit de cursul jocului cu UTA, Gigi Becali (63 de ani), patronul de la FCSB, a efectuat 3 schimbări în minutul 34 al meciului cu UTA, la scorul de 1-0 pentru arădeni.

Venită după eliminarea rușinoasă din Conference League, vicecampioana României a început rău meciul de la Arad. Desley Ubbink a deschis scorul în minutul 20, iar oaspeții nu au avut replică.

În consecință, patronul Gigi Becali, cel care dictează toate modificările la FCSB, a schimbat masiv. În minutul 34, i-a introdus pe teren pe mijlocașul Darius Olaru, extrema Andrei Cordea și fundașul dreapta Valentin Crețu. 

Primul abia a revenit în circuitul echipei după ce a fost ținut pe tușă de o accidentare. Cei care au ieșit sunt mijlocașul central Răzvan Oaidă, stoperul Iulian Cristea și atacantul Andrei Dumiter.

Gigi Becali, critici pentru Iulian Cristea și Răzvan Oaidă

„Numai pase la adversar a dat Cristea. Ar fi fost de circul lumii să dea gol ăla. O dată la 50 de ani se întâmplă asta. Vine un jucător din afara terenului, iar tu îi dai pasă. Decât să dormi pe teren, mai bine ieși afară”, a comentat patronul roș-albaștrilor despre fundașul său central.

„Ziceau comentatorii că mă joc cu sufletul oamenilor. În țara asta e mare sărăcie. Sunt familii care muncesc pentru 15.000 de euro în 10 ani. Oaidă ia 15.000 de euro pe lună, tată! Hai, dacă pierde o minge, înțeleg. Dar el greșeșe tot. Cu ce l-am stricat? Cu ce l-am batjocorit? La 23 de ani ia 15.000 de euro pentru familia lui”, a reacționat Becali la adresa mijlocașului venit de la FC Botoșani, în direct la Digi Sport.

Emil Grădinescu, comentatorul partidei de pe postul Look Sport, a avut o reacție acidă după schimbările efectuate de patronul-antrenor de la FCSB.

„Până și o turmă de oi e condusă de cioban, nu de proprietarul oilor. Îl lași să-și facă treaba, apoi te uiți câtă brânză și lapte ți-a adus ciobanul. Asistăm la un faliment managerial, Becali își sabotează jucătorii”, a spus acesta.

FOTO Imagini spectaculoase de la UTA - FCSB

FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
+21 FOTO

Citește alte știri despre FCSB:

Gigi Becali a intrat la TV după miezul nopții și a fost întrebat direct de Ilie Dumitrescu: „Domnilor, e gata! Eu m-am convins”

Straton, despre Andrei Vlad, după ce i-a luat locul de titular: „Nu are nevoie de ajutorul nimănui”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (60)
1782414938659866
Mircea Dragodan  •  02 August 2021, 18:45

ba baieti n-ati obosit sa scrieti zi de zi de *** asta ,gigi becali ?...omu asta ca sa zic asa isi inchipuie ca e frumos si destept ,lasati-l sa-si petreaca ce mai are de trait in legea lui ,ii faceti si lui si noua un bine

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

doar..titi
doar..titi  •  02 August 2021, 13:32
Postat de luciann pe 02 August 2021, 13:28

Ideea e clara, daca AFC-ul lui Paunescu n-a preluat palmaresul, atunci noua entitate creata n-avea ce sa caute in prima liga...

palmaresul a fost preluat ...PRIN CONTINUITATE SI MERIT SPORTIV !!..doar ca astea habar n-au ca exista asa ceva !!

luciann
luciann  •  02 August 2021, 13:29
Postat de luciann pe 02 August 2021, 13:15

***

Ce era de moderat, ***?:)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (60)
Comentează