FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDALUL DINU - REGHECAMPF

Va fi derby pe tărîmul justiţiei » Procuroru' faţă în faţă cu avocatul

Meci la tribunal: Dan Idita vs Cornel Dinu
Meci la tribunal: Dan Idita vs Cornel Dinu

Articol de GSP - Publicat marti, 05 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 05 februarie 2013 17:37

Absolvent al facultăţii de Drept şi supranumit Procuroru', Cornel Dinu a fost dat în judecată de Laurenţiu Reghecampf pentru acuzaţiile lansate azi în paginile Gazetei Sporturilor şi va trebui să-l înfrunte pe cel mai în formă avocat din fotbalul românesc.

Este vorba despre omul cu care Universitatea Craiova a defilat în instanţă în procesele cu FRF, Dan Idita.

"Laurenţiu Reghecampf îl va acţiona în judecată pe Cornel Dinu pentru declaraţiile calomnioase. Ne vom adresa atît Comisiei de Disciplină a LPF cît şi instanţei civile", a precizat avocatul antrenorului Stelei, Dan Idita.

Şeful FRF, Mircea Sandu, i-a luat frica avocatului oltean. Discutînd pe larg la Adunarea Generală aspecte legate de situaţia litigioasă cu Universitatea, Naşul a spus: "Nu mai pot să mă iau de Mititelu sau de Craiova. Îl are pe Idita care pe unde mă prinde mă desfiinţează".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
pophki
pophki  •  05 Februarie 2013, 19:07

hai nea Dinule scoate asul din maneca...(nu pentru ca ash vrea sa l ingenuncheze pe Reghe),,,ci Justitia cum "mai"lucreaza...la Loterie,dosarul Transferurilor si altele!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  05 Februarie 2013, 18:32
Postat de liviuandrei1986 pe 05 Februarie 2013, 17:50

daca Dinu are dreptate reghe tocmai ce si-a distrus cariera...

Si eu cred ca are. Iar daca se baga UEFA pe fir si incepe sa sape, n-o vad bine nici pe Steaua. OM era ditamai castigatoarea de UCL cand a fost retrogradata pentru un singur meci trucat! Iar cum Prodanca a fost la "U"Cluj in toamna...

tachebacanu
tachebacanu  •  05 Februarie 2013, 18:16

Vai tu! ce ifose de maidan ai.Stai linistit ca-si da demisia de persoana oficiala,ca Voiculescu si scapa.Numai ca tu orbeste te-ai aruncat in capcana lui Iulian Chirita.N-am citit nicaieri ca Dinu a facut declaratia??!!!Tu avoca(ca)tule n-ai bagat de seama???

Vezi toate comentariile (4)
Comentează