FOTBAL  »  Superliga  »  DEMISIE

Valerii Moraru a început restructurările la Rapid » Şi Ionel Ganea e în pericol!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 septembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 03 septembrie 2014 16:57

Noul patron al Rapidului, Valerii Moraru, l-a dat afară pe unul dintre cei mai cunoscuţi oficiali rapidişti.

Nicolae Manea, preşedintele giuleştenilor, a declarat pentru Mediafax că acţionarul majoritar Valerii Moraru i-a dat un preaviz de 30 de zile pentru a părăsi Rapidul.

Noul patron al Rapidului, Valerii Moraru, l-a dat afară pe unul dintre cei mai cunoscuţi oficiali rapidişti.

Nicolae Manea, preşedintele giuleştenilor, a declarat pentru Mediafax că acţionarul majoritar Valerii Moraru i-a dat un preaviz de 30 de zile pentru a părăsi Rapidul.

"Domnul Moraru a venit azi şi mi-a zis că nu mai este nevoie de mine şi că intru în preaviz. Mi-a dat un preaviz de 30 de zile, dar nu l-am semnat. I-am spus clar că o să plec singur de la Rapid atunci cînd o băga el bani în clubul ăsta şi cînd o să-l scoată din insolvenţă. Pînă atunci nu are el cum să-mi spună mie să plec", a spus Manea.

Şi antrenorul Ionel Ganea are zilele numărate la Rapid. Fostul atacant are obiectiv să facă 17 puncte în primele 10 etape din Liga 1, însă pînă acum are doar cinci puncte după 6 jocuri şi ocupă locul 13.

Pînă în etapa a 10-a, Rapidul va mai juca cu Universitatea Cluj (acasă), cu ASA Tg. Mureş (deplasare), cu Dinamo (acasă) şi cu ilfovenii de la Chiajna (deplasare).

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (45)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  05 Septembrie 2014, 02:29
Postat de borat101 pe 04 Septembrie 2014, 06:40

Curatenie generala ... gata sa terminat cu c.ior.d.eala. ca nu suntem t.ig.anii de la puscarie!!

..)))))))))))))))))))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  05 Septembrie 2014, 02:28
Postat de karpov.anatoli pe 04 Septembrie 2014, 14:02

Nae, tu esti al nostru si te vom iubi neconditionat pentru totdeauna! Insa, argumentele tale nu sunt convingatoare. Astfel: 1. Tu cu Florin ati promis ca veti aduce jucatori iarna trecuta, nimic; 2. Licentiere: liga 2, anul trecut, tu erai la corona; liga 1, anul acesta, Noi am platit TAS; 3. Acum 3 luni erai in dusmanie cu doamna aia; acum, cu Moraru!; 4. Cum se explica faptul ca, pana Moraru nu a semnat biletele alea la ordin, la Rapid nu a venit Nimeni?; 5. Clauzele Ionel Ganea: din moment ce nu a fost alesul lui Moraru, clauza de 17 puncte in 10 etape, a cui este, dragul meu?; 6. Eu sunt satul de mancatorii si reactii intermediare, trebuie sa-i dam lui Moraru timp; 7. Ce ai zice

alti rapidisti au alte pareri... care este adevarul, la urma urmei ?

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  05 Septembrie 2014, 02:28
Postat de granata_man pe 04 Septembrie 2014, 15:46

Manea nu este angajat al clubului Rapid. Din punct de vedere juridic, el este un PFA (Persoana Fizica Autorizata) care presteaza niste servicii (nimeni nu site care or fi alea) catre clubul Rapid, in baza unui contract PFA de prestari servicii, pentru care trebuie sa primeasca niste bani. In consecinta, indiferent daca semneaza sau nu preavizul de incetare a contractului PFA, acesta inceteaza automat la finalul preavizului. Cei care lucreaza pe baza de contracte de PFA, nu intra sub incidenta codului muncii, legatura cu angajatorul fiind doar un simplu contract comercial. Asa ca Nae, e timpul sa nu mai impingi aerul degeaba pe la Rapid si sa-ti iei viteza ...

interesant comentariu. merci.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează
Close