FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI

Valeriu Iftime, înaintea meciului care poate decide titlul: „Mitul prieteniei FCSB - Botoșani se va întări”

Valeriu Iftime crede că speculațiile privind prietenia dintre Botoșani și FCSB se vor amplifica, dacă formația pe care o conduce o va încurca pe CFR Cluj.
Valeriu Iftime crede că speculațiile privind prietenia dintre Botoșani și FCSB se vor amplifica, dacă formația pe care o conduce o va încurca pe CFR Cluj.

Articol de GSP - Publicat luni, 17 mai 2021 17:09 / Actualizat luni, 17 mai 2021 17:57

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, crede că speculațiile privind prietenia dintre Botoșani și FCSB se vor amplifica, dacă formația pe care o conduce o va încurca pe CFR Cluj. 

  • Pentru a rămâne în cursa pentru titlu, FCSB depinde de FC Botoșani. Cu o victorie în fața moldovenilor, CFR ar deveni campioană pentru al 4-lea an consecutiv, cu o etapă înainte de final
  • FC Botoșani - CFR Cluj e marți, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro. 

Gigi Becali i-a transmis lui Valeriu Iftime, prin intermediul presei, că îi va face cinste cu o „șampanie grasă”, în eventualitatea în care încurcă liderul CFR. Patronul celor de la FC Botoșani a comentat situația. 

Valeriu Iftime, înaintea meciului de titlu, Botoșani - CFR

„Pentru noi contează mai puţin ce vrea FCSB, e mai important ce vrem noi. Avem dorinţa de a şterge ultimul rezultat (n.r. 3-4 cu Clinceni). Am vorbit cu băieţii, le-am spus să-şi facă o bucurie cu CFR şi le mai iert din păcate. Aş vrea tare mult să ducem acest campionat la o ultimă etapă decisivă. 

Sper să pot, doar că întotdeauna cei de la Cluj au jucat cu o anumită rigoare. Dumnezeu ne dă şansa de a arbitra campionatul, e foarte important să înţeleagă copiii lui Marius că acest meci cântărește mult în campionat”, a declarat Valeriu Iftime, potrivit Look Sport

Valeiu Iftime: „Dacă bat, mitul prieteniei FCSB - Botoșani se întărește”

FC Botoșani este „victima” favorită a celor de la FCSB, lucru care a amplificat speculațiile privind relație dintre cele două cluburi. 

„Nu e nicio frăţie între mine şi FCSB. A fost o colaborare, sper să mai fie, în virtutea activităților noastre de cluburi de fotbal. Aceeași colaborare am avut-o cu cei de la Cluj sau Craiova, dar de dimensiune mai mică. 

Viaţa fotbalistului e făcută din meciuri care au miză, consistență, care sunt foarte urmărite. Dacă bat CFR-ului, mitul prieteniei FCSB - Botoşani se va întări. Puţin mă interesează ce se spune, important e să jucăm fotbal”, a mai spus Iftime.

VIDEO Lucian Goian: „FCSB nu are un lider în teren”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Scrisoarea trimisă de Becali din pușcărie: „Nu accept niciun sfat!”

EXCLUSIV CS U Craiova, fără jumătate de echipă cu FCSB?! Oltenii pot rata cupele europene

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
ssl87
ssl87  •  18 Mai 2021, 15:52
Postat de bando. pe 17 Mai 2021, 19:33

Botosaniul încalcă legea dacă își apară corect șansele? Interlocutorul tău spunea ceva de vasalitate. Pai vasalitate a făcut Craiova când din min 25 nu a mai jucat nimic contra KFR'ului. Vasalitate au făcut Voluntari și Argeș cu Dinamo. Vasalitate e când NU îți aperi corect șansele. Cum poți acuza o echipa care își apară corect șansele de încălcarea legii și vasalitate? Eu înțeleg ca aveți mintea tulbure din cauza dușmăniei pe fcsb și mai ales pe cioban, dar pe lângă asta eu cred ca și fumați ceva, iar efectul dușmăniei se dubleaza. Apropo, legalele alea încă mai funcționează în România? Spek sau spech sau lsd, cum naiba le zice?

Botosianul n a jucat nimic din secunda unu cu faci ce spune bekali.asta i vasalitate.craiova a jucat o repriza cu CFR.argesi la fel cu Dinamo..moldovenii s au predat de la cabine.in secunda 4 era 0-1.in minutul 2 au facut penalty,n a observat fluierasul.au perseverat,au scos penalty in minutul 4,sa fie 0-2 ,sa nu cumva sa aiba emotii cici.asta i vasalitate.

ssl87
ssl87  •  18 Mai 2021, 15:47
Postat de steauaeuna pe 17 Mai 2021, 21:19

FOTBAL CLUB STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA TARII ESTI...

CaNPioanaluniesti

mosvasile
mosvasile  •  18 Mai 2021, 08:38

Asta ne arata *** la toti!Se bazeaza pe protectia *** sau care are Federatia si Liga la degetul mic!Ia sa fi facut altii *** alea nerusinate!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează