FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FCU CRAIOVA 1-1

Valeriu Iftime, răbufnire după FC Botoșani - FCU Craiova: „E un nimeni în meseria asta! Atât poate, atât face! Mai e și încrezut”

FC Botoșani a remizat cu FCU Craiova, scor 1-1, în etapa cu numărul 10 din Liga 1. Valeriu Iftime, finanțatorul clubului moldovean, a criticat vehement arbitrajul brigăzii conduse de Horațiu Feșnic (31 de ani). +15   FOTO
FC Botoșani a remizat cu FCU Craiova, scor 1-1, în etapa cu numărul 10 din Liga 1. Valeriu Iftime, finanțatorul clubului moldovean, a criticat vehement arbitrajul brigăzii conduse de Horațiu Feșnic (31 de ani).

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 septembrie 2021 21:51 / Actualizat duminica, 26 septembrie 2021 21:54

FC Botoșani a remizat cu FCU Craiova, scor 1-1, în etapa cu numărul 10 din Liga 1. Valeriu Iftime, finanțatorul clubului moldovean, a criticat vehement arbitrajul brigăzii conduse de Horațiu Feșnic (31 de ani). 

Totul despre FC Botoșani - FCU Craiova 1-1

În minutul 72 al meciului FC Botoșani - FCU Craiova, la 1-0 pentru olteni, moldovenii ar fi trebuit să beneficieze de o lovitură de la 11 metri. Bradley Diallo l-a lovit cu gheata în cap de Mihai Roman I, dar „centralul” Horațiu Feșnic a lăsat jocul să continue. Valeriu Iftime nu a avut milă de arbitrul din Cluj-Napoca.

Valeriu Iftime, după FC Botoșani - FCU Craiova: „Feșnic atât poate!”

„O echipă nu a făcut nimic un meci întreg. Să nu încerci tu să joci deloc fotbal... Îmi pare rău pentru Adi Mutu, dar nu au avut nicio ocazie de gol, în afară de şutul ăla excepțional. 

E complet nedrept, norocul nostru că am egalat. Daca luam și bătaie, chiar era ruşinea ruşinilor. Feşnic atât poate! Atât poate, atât face. E şi încrezut. La faza aia poate trebuia să îi spună și tușierul că a fost penalty. Acum nu mai contează. 

Eu când îi văd pe Feşnic şi pe cei din categoria lui, văd o întâmplare. Fotbalul nu e făcut pentru ei, ci pentru cei care stiu să facă fotbal. Feşnic e un nimeni în arbitraj, care face şi el ce poate.

Până nu vine VAR e greu de comentat şi nu are rost. Tuşierul trebuia să spună ceva. Poate el nu a văzut. Un arbitraj prostesc, atât a văzut la faza aia”, a spus Valeriu Iftime, potrivit Telekom Sport

Clasament Liga 1: FC Botoșani, pe locul 2

VIDEO Valeriu Iftime, finanțator FC Botoșani: „Nu știm pe cât a fost vândut Moruțan! Vreau să știu câți bani primim”

Citește mai multe știri despre FC Botoșani - FCU Craiova: 

Penalty neacordat pentru gazde în FC Botoșani - FCU Craiova, după ce Mutu s-a plâns de arbitraj

FC BOTOȘANI - FCU CRAIOVA. Oltenii l-au iertat, i-a recompensat cu un gol superb, apoi s-a „rupt”!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
584968115963653
Valy Ionut  •  27 Septembrie 2021, 14:35

Numai comentați degeaba a fost penalty clar la Roman chiar dacă nu la atins pe Roman a fost o fază periculoasă. Păi aice este fotbal nu bataie cu piciorul pe cap. Are dreptate Ifteme *** de Arbitru a ținut cu Craiova

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

884232048281235
Itu Valer-Octavian  •  27 Septembrie 2021, 14:24

Văd și aud că se dorește cu insistența introducerea VAR-ului neținând seama de faptul că și acesta este manipulat tot de arbitrii de care suntem nemulțumiți.

514091889218839
Mihai Buzea  •  27 Septembrie 2021, 12:25

Tot cu gigel în gura. Atâta stii,atâta faci

Vezi toate comentariile (26)
Comentează