FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Cel mai ciudat transfer din Liga 1: „Pierd tot dacă nu îl vând! Am semnat cu ochii închiși, ca un primar de comună săracă”

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, se bucură de golul pe care Andrei Chindriș (22 de ani) l-a marcat pentru Santa Clara, în eșecul 1-3 cu Porto, din Cupa Ligii Portugaliei.
Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, se bucură de golul pe care Andrei Chindriș (22 de ani) l-a marcat pentru Santa Clara, în eșecul 1-3 cu Porto, din Cupa Ligii Portugaliei.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 octombrie 2021 12:15 / Actualizat miercuri, 27 octombrie 2021 17:45

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, se bucură de golul pe care Andrei Chindriș (22 de ani) l-a marcat pentru Santa Clara, în victoria cu Porto, 3-1, din Cupa Ligii Portugaliei. 

Andrei Chindriș a plecat de la FC Botoșani în ultima zi a perioadei de mercato din vară. Au trecut aproape două luni de la mutarea în Portugalia, iar debutul pentru Santa Clara a venit abia marți, în Cupa Ligii, contra lui FC Porto. Fundașul central român a marcat primul gol al partidei, în minutul 17.

Valeriu Iftime speră ca fostul internațional de tineret să se impună și să prindă un transfer până la finalul sezonului. FC Botoșani încă deține 70% din drepturile federative și ar obține o sumă importantă de bani din această mutare. Moldovenii vor pierde tot dacă fundașul nu se transferă cel târziu în perioada de mercato din vară.

Valeriu Iftime: „Am semnat cu ochii închiși transferul lui Chindriș”

„Vai de capul meu. Nu știam că a marcat, m-a supărat el când a plecat de la mine, dar bravo lui. Dacă joacă bine acolo, câștigăm niște bani. Gol cu Porto, formidabil! 

Da, e un transfer destul de alambicat. El e mai mult al meu decât al lui Santa Clara. Am 70%. Dar, dacă nu îl vinde într-un an, pierd tot. N-aș putea să vă spun clar situația din contract, dar sunt niște condiții pe care le-am semnat cu ochii închiși, ca un primar de comună săracă. A plâns noaptea, că el ce face, că nu se transferă. Mă rog să fie sănătos”, a spus Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, la Pro X. 

Cel mai ciudat transfer din Liga 1: „Pierd tot dacă nu îl vând! Am semnat cu ochii închiși, ca un primar de comună săracă”
Chindriș, primul meci în tricoul lui Santa Clara

VIDEO Valeriu Iftime a primit o adresă de la FCSB, dar rămâne sceptic: „Transferul lui Moruțan e o telenovelă cu final prost. Încercăm să aflăm suma reală”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1

VIDEO Mircea Rednic face curățenie după eliminarea din Cupă! Primul fotbalist care pleacă: „Nu avem ce să facem”

CFR Cluj mai pregătește un transfer! Petrescu a pus ochii pe un mijlocaș din Liga 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
talpaiadului
talpaiadului  •  27 Octombrie 2021, 20:24

Nu cred ca Eftime spune adevarul despre contractul lui Chindris. Daca ar fi asa cum spune el, cei de la Santa Clara nu ar avea nici un interes sa-l vanda pe Chindris pana in vara si sa ramana cu doar 30% din bani, cand pot foarte bine sa-l foloseasca in continuare si sa-l vanda in iarna urmatoare, ramanand cu 100% din suma respectiva.

sibelius
sibelius  •  27 Octombrie 2021, 19:24

Ramane de vazut daca va juca urmatorul meci tot in Cupa Ligii sau il vor folosi si in campionat.

gazistu
gazistu  •  27 Octombrie 2021, 19:17

face bani Eftimie la greu.... uma Gigi io cumparat de 4 mil fotbalisti...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează