FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Valeriu Răchită vrea să revină în fotbal: "Aștept oferte" » Ce spune despre situația de la Petrolul

Articol de - Publicat miercuri, 22 iulie 2015 12:03

Valeriu Răchită aşteaptă în continuare o ofertă pentru a reveni în fotbal după ce fostul secund al lui Victor Piţurcă s-a despărţit de Al Ittihad.

"Urmăresc atent fenomenul şi aştept, în continuare, o ofertă care să mă satisfacă din punct de vedere profesional", a spus Răchită la Sport Total FM.

" Petrolul este gruparea mea de suflet. Din păcate, problemele de acum din club au făcut ca echipă să nu mai fie în prim-planul fotbalului românesc. Transferurile făcute în această vară nu au fost cele la care suporterii visau.

Normal era ca toate mişcările de la echipă să fi fost făcute la începutul perioadei de pregătire. Acum, campionatul a început şi nu este uşor pentru niciunul dintre cei sosiţi pe parcurs.

Eu sper, totuşi, ca acest plan de reorganizare să fie dus cu bine la capăt, iar Petrolul să scape de insolvenţă şi să revină în cupele europene”, a declarat Răchita, la Sport Total FM.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează