FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Vali Lazăr, schimb de înjurături cu un fan după meciul Clinceni - Dinamo 1-3: „Vrei să te pup?! Mă doare în p***”

Vali Lazăr, dialog încins cu un fan FOTO:  Captură @sportro +27   FOTO
Vali Lazăr, dialog încins cu un fan FOTO: Captură @sportro

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iulie 2020 23:24 / Actualizat duminica, 05 iulie 2020 23:46

La finalul meciului dintre Academica Clinceni și Dinamo, scor 1-3, Valentin Lazăr (30 de ani) a avut un schimb obscen de replici cu un fan.

Dinamo a obținut prima victorie în play-off și a scăpat de ultimul loc, dar fanii sunt în continuare nemulțumiți. La finalul meciul de la Clinceni, Vali Lazăr a avut un schimb de replici în parcare cu un suporter nemulțumit, dialogul fiind surprins de reporterii sportro. Limbajul folosit de cei doi este unul licențios. 

Vali Lazăr, dialog cu un fan

  • Suporter: Băi Vali, ne-ai arătat m***, băi Vali.
  • Lazăr: Asta e, tată, dacă înjuri. Ce vrei? Să te pup? Ție ți-ar plăcea să te înjur? Vezi-ți de treaba ta, du-te acasă dacă ai probleme.
  • Suporter: Eu n-am vorbit cu tine. Păi ai venit speranță, ai murit tot speranță.
  • Lazăr: Mă doare la p***.
  • Suporter: Păi te doare, dar îți bați joc de oamenii ăștia care stau pe aici, de suporteri.
  • Lazăr: Când n-oi mai înjura, mă suni.
  • Suporter: Nu te-a înjurat nimeni. Doar ți-am zis că nu e frumos să te prezinți sâmbătă dimineață de la 11. Vorbești și urât acum, te doare în p***. Nu te-a jignit nimeni.

VIDEO / Adrian Mihalcea: "Nu mă uit pe clasament, nu știu pe ce loc suntem!”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

ACADEMICA CLINCENI - DINAMO 1-3 // Adrian Mihalcea surprinde: „Nu mă uit pe clasament, nu știu pe ce loc suntem! Suntem niște proști” + de ce l-a umilit pe puștiul Borcea

CLINCENI - DINAMO 1-3. Ilie Poenaru: „Băieții mi-au zis la pauză «Mister, îi batem rău de tot»”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
vasi1986
vasi1986  •  06 Iulie 2020, 14:31
Postat de pol1tehnicaiasi pe 06 Iulie 2020, 08:36

Uraaaaaaa !! Uraaaaaaaaaaaa !! Traiasca blatul, dinamo clinceni si fratia voastra sa traiasca uraaaaaaaaaa ! Mi-ar fi si jena sa fiu dinamovist dupa asa BLAT ordinar..................dar vedem duminica....care pe care...finala pt baraj: dinamo-Poli

Ete la el, scrie Dinamo cu d mic si Poli cu P mare, pai compari Dinamo, echipa cu atatea trofee, cu Poli Iasi? Sper sa castigam si sa-ti dam peste nănău.. :)

bendyx066
bendyx066  •  06 Iulie 2020, 13:09

La *** se vorbeste numai dupa dex:))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

persanu
persanu  •  06 Iulie 2020, 09:01

Mari jucători și mari suporteri. Parca va potriviți de matineu. Nu am înțeles niciodată implicarea asta atât de intensă a suporterilor de parcă ar investi ei la echipă, bine acu cumpara și ei câte un ciubuc. Dar de obicei te duci la meci ca la teatru sa te destinzi sa ieși din rutina zilnică. Bine asta e valabil cam peste tot în lume, dar mai există ca peste tot câțiva netrebnici care nu au ce face pe acasă și merg pe stadion sa înjure.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează