FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ARSENAL 0-1

Van Persie:

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 octombrie 2007 00:00

Realitatea Tv / Atacantul lui Arsenal, Robin van Persie, a declarat dupa meciul cu Steaua, scor 1-0, ca meciul a fost unul dificil, dar se astepta la o partida grea, pentru ca ros-albastrii sunt o trupa foarte puternica.

"A fost un meci greu, dar stiam ca Steaua este o echipa foarte buna. A fost un meci bun, un meci frumos. De la Steaua mi-a placut numarul 10 (Dica n.r.), care este foarte bun cu mingea la picior si are o foarte buna viziune a jocului. Am crezut in jocul nostru si nu ne-am panicat. Am facut un joc bun, credem in sistemul nostru si cred ca putem face lucruri bune in continuare", a declarat autorul singurului gol al partidei Steaua-Arsenal, Robin van Persie.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează