FOTBAL  »  Superliga  »  TURCIA

Variantă-șoc lansată de turci: "Tandem Lucescu - Contra la Galata!" » Ar putea veni cu ei și unul dintre fotbaliștii români ai momentului

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 mai 2017 13:16

Cosmin Contra nu a semnat încă prelungirea contractului cu Dinamo și nu duce lipsă de oferte. Turcii scriu azi că, de ultimă oră, pentru el a apărut și posibilitatea unei colaborări cu Mircea Lucescu la Galatasaray. 

Ziariștii de la Aksam anunță că Lucescu se va despărți la finalul sezonului de Zenit și ar fi tot mai aproape de a se înțelege cu Galatasaray. Însă "Il Luce" ar intenționa să-l ia alături de el și pe Cosmin Contra, în calitate de antrenor secund.

Conform jurnaliștilor turci, Contra și Bülent Korkmaz, fost căpitan la Galata, au fost deja contactați de reprezentanții clubului.

Totuși, din informațiile GSP.ro, sunt șanse minime ca actualul antrenor dinamovist să accepte o ofertă de antrenor secund. Contra ar vrea să lucreze doar ca "principal". 

Cosmin Contra a ajuns pe banca lui Dinamo la finalul lunii februarie și are o singură înfrângere în Liga 1, 1-2 lui FCSB, iar Dinamo se luptă la titlu până în ultima etapă. Contractul tehnicianului cu "câinii" expiră la finalul acestui sezon.

la pachet cu florin andone

Tot presa turcă anunță că Galatasaray a intrat în cursa pentru semnătura lui Florin Andone, atacantul român de 23 de ani care a înscris 10 goluri pentru Deportivo la Coruna în acest sezon din La Liga.

Pentru transferul lui Andone mai sunt în cursă și Espanyol, Sunderland, Fiorentina și Lazio.

5.000.000 €este cota lui Florin Andone pe site-ul transfermarkt.com

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
bradut
bradut  •  12 Mai 2017, 21:24

Chiar astazi m-am intors de la Istanbul. Pina pe Ataturk am vorbit cu taximetristul, fan Galata. De articolul aata nu stiu nimic, insa va pot spune ca numele surpriza stiut la Istanbul este Reghe!! Sotia lui, impresar ***, a rezolvat totul. Viitorul antrenor principal al echipri de maseuri al clubului Galatasaray va fi gelatul suprem.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

john_milne
john_milne  •  12 Mai 2017, 17:58

Minciuni marca gsp menite sa agite apele in Stefan cel Mare.. Zero sanse sa se intample asta.

535347973305441
Iulian Tecuceanu  •  12 Mai 2017, 17:45

Bai Lucescule, n-ai facut nimic pt. clubul care te-a facut om.Dupa ce-ai fost la,, ***' de la rapid mare antrenor acum ni-l iei si pe Contra de la DINAMO.Nu-ti mai ajung banii:*** fi sarac!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează