LIGA 1  ·  CCA

Vasile Avram: "Anul 2009 a fost unul foarte greu pentru arbitrajul românesc"

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 februarie 2010 00:00

Fostul şef al Comisiei Centrale a Arbitrilor pune nivelul scăzut al arbitrajului pe seama crizei economice, a cazurilor de corupţie şi a deselor schimbări de preşedinţi în fruntea forului.

"Anul 2009 a fost unul foarte greu pentru arbitraj din mai multe considerente. În primul rând criza generală economică, politică sau socială s-a simţit şi în arbitraj. Tot în 2009 au fost arestaţi conducători de cluburi, conducători ai CCA, arbitri şi observatori.

De asemenea, s-au schimbat nu mai puţin de cinci conducători ai Comisiei Centrale: Gheorghe Constantin, Ioan Igna, Aron Huzu, Vasile Avram şi acum, din nou, Igna. S-au adus arbitri străini cu sau fără voia noastră, a celor din CCA.

Au fost multe controale de la UEFA, efectuate de Wilfried Heitman, ofiţer al acestui for, care răspunde de arbitri. Cavalerii fluierului de la noi au fost supuşi unui linşaj mediatic, erau criticaţi de toată presa, aşa cum erau apostrofaţi şi de spectatori, care faceau referire la DNA.

În 2009, ca niciodată, şi Comisia Centrală a Arbitrilor a fost criticată sau atacată de către foştii conducători sau alte persoane care au activat acolo, cei care credeau că nu poate exista viaţă în arbitraj fără ei şi că totul li se cuvine", a declarat Vasile Avram la Sport total FM.S-a spus că soția tinerică stă cu el pentru bani. Duckadam recunoaște acum de ce a divorțat de fosta după 27 de ani
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 1
Viitorul - Academica Clinceni
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Liga 1
Botoșani - Astra
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, La Liga
Real Sociedad - Granada
Digi 2, Telekom 2, Look Sport 2
23:00 Fotbal, La Liga
Real Madrid - Alaves
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1