FOTBAL  »  LIGA 1  »  SPORTUL - CFR 3-0

Vasile Avram: "Nu-mi explic gestul lui Radu Petrescu"

Vasile Avram
Vasile Avram

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 august 2010 00:00

Vasile Avram, preşedinte CCA, a comentat, în direct la GSP TV, gestul pe care Radu Petrescu l-a făcut la finalul partidei Sportul Studenţesc-CFR, încheiată cu scorul de 3-0.

"Este o atitudine neadecvată pentru calitatea de arbitru. Nu-mi explic de ce sau pentru ce a făcut un asemenea gest. Este un arbitru tînăr, de perspectivă, probabil a fost influenţat de anumite persoane din jurul lui. Cu siguranţă vom vorbi cu el. Probabil deja regretă", a declarat Vasile Avram.

"Avem o relaţie amicală cu reprezentanţii din mass-media, tocmai de aceea nu îmi explic gestul lui Petrescu. Pe de altă partă, anumiţi comentatori dau verdicte despre deciziile pe care le iau arbitrii şi se formează anumite opinii care îi afectează pe colegii mei", a adăugat Vasile Avram.

"Noul regulament transmis de FIFA cu anumite condiţii minimale pe care să le îndeplinească un arbitru pentru a intra pe lista FIFA. Noi trebuie să trimitem un clasament cu notele pe care arbitrii le obţin pe plan naţional şi, în funcţie şi de acest aspect, se iau anumite hotărîri pe plan internaţional", a comentat Vasile Avram.

"Nu pot să vorbesc despre arbitrajele din primele două partide ale acestei etape, pentru că nu vreau să influenţez notarea evoluţiilor lor", a adăugat Vasile Avram.

Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (3)
nitoimihairomeo
nitoimihairomeo  •  20 Septembrie 2010, 15:58
Postat de purpleheart pe 21 August 2010, 17:10

"Noul regulament transmis de FIFA cu anumite condiţii minimale pe care să le îndeplinească un arbitru pentru a intra pe lista FIFA." -unde-i predicatulin propozitia asta ?

grila e de vina! A absolvit pe baza unui ex grila si nu i-a picat si intrebarea cu predicatul ca o recunostea si pe aia!Intrebarea cu predicatul a piucat la randul doi nu pe randul unu unde a stat el.

cony2002us
cony2002us  •  21 August 2010, 17:58

mai deunezi domnule avram spuneai ca observatorii trebuiesc sa taie in carne vie si acum spui ca va afecta notarea arbitrului .deci dumneata te sucesti acum..radu petrescu trebuie tras pe linie moarta...ps apropo de comentatori ei isi fac treaba ,de unde si pana unde un arbitru se leaga de comentariul respectivului comentator ...este meseria lui si trebuieste sa spuna doar adevarul.e la pamant arbitrajul romanesc.faceti ceva ca altfel vom juca in lumea a 4

purpleheart
purpleheart  •  21 August 2010, 17:10

"Noul regulament transmis de FIFA cu anumite condiţii minimale pe care să le îndeplinească un arbitru pentru a intra pe lista FIFA." -unde-i predicatulin propozitia asta ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează