FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV / VIDEO Întrebarea care l-a enervat pe Vasile Șiman: „Se pune problema: cine e mai vinovat, «peștele» sau prostituata?”

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 septembrie 2021 13:02 / Actualizat sambata, 18 septembrie 2021 14:23

Vasile Șiman, patronul Sportului Studențesc, vorbește deschis despre meciuri aranjate și Cooperativa din fotbalul românesc din care spune că n-a făcut niciodată parte. Acesta a explicat la „Prietenii lui Ovidiu” care era rolul acestei și cum reacționau cuburile în această înțelegere.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Domnule Șiman, ați fost membru al Cooperativei din fotbal?
- Niciodată! Nici n-am avut vreo propunere. Am avut propuneri de la alte domnișoare care se dau domni, dar de la Cooperativă, nu. Din partea membrilor Cooperativei, că vorbim aici de Jean Pădureanu, Gheorghe Ștefan sau oricine, oamenii respectivi nu mi-au făcut niciodată nicio ofertă. Dar, așa cum spuneam, am avut însă alte oferte de la la alți domni și domnitori care se dau mironosițe, se dau domnișoare de onoare.

- Cine? S-a prescris, puteți să spuneți!
- Mi se pare lipsit de onoare să vorbesc acum despre ei. Sportul Studențesc a jucat pe teren, a câștigat în teren și a pierdut în teren. Nu regret absolut nimic! Asta a fost decizia mea, politica mea. Aș proceda identic și acum.

- Dar exista Cooperativa, cu meciurile aranjate.
- Simțeam că există Cooperativă și meciuri aranjate. Dar oamenii respectivi nu puteau să ne bată dacă nu eram buni. Cooperativa nu a fost înființată de membrii ei, ci de cei care au vrut să câștige. În România sunt unii care vor să câștige cu orice preț, deci ăia sunt principala problemă. Pentru că se pune problema cine e mai vinovat, «peștele» sau prostituata? Cine începe? Și unul, și altul, dar «peștele» o convinge pe aia s-o ducă la produs. Același lucru s-a întâmplat și aici.

- Adică vreți să spuneți că...
- Cluburile mari au dirijat cluburile mici pentru a le da puncte, nu invers! Dacă vrem să trăim în minciună toată viața și să vorbim de titluri care au fost câștigate cum au fost câștigate, să vorbim despre principii pe care nu le ai, dar noi vorbim de lipsă de rezultate. În sport trebuie să joci în teren. Sportul Studențesc n-a participat la niciun meci aranjat, niciodată!

"Eu mi-am asumat mereu responsabilitatea. Am avut și perioade când n-am avut bani și le-am spus. «Nu sunt bani. Aveți nevoie de bani, mă sunați personal și dau un avans». Cum să-l sune pe antrenor că aveau nevoie de 500 de euro? Am separat lucrurile. Am răspuns mereu de partea financiară, chiar dacă de multe ori nu s-au dat la timp"
Vasile Șiman

VEZI AICI TOATĂ EMISIUNEA CU VASILE ȘIMAN

CITEȘTE ȘI

Condamnatul Dragoș Săvulescu vrea să dea în judecată România, fiindcă a vrut să-l aresteze: „Țară comunistă, fără cultura statului de drept”

EXCLUSIV Dezvăluirile lui Dragomir și cadourile pentru arbitri » „Două kile de carne, două kile de cârnați, un kil de cașcaval sau de brânză”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (4)
nakamicius
nakamicius  •  18 Septembrie 2021, 19:18

Mi se ridica parul pe spate cand ii aud vocea! Un ucrainean de ultima speta ca si caracter!

viforul
viforul  •  18 Septembrie 2021, 19:03

Pai toti jucătorii care ajungeau la Sportul intrau și IEFS sau alte facultăți de prin capitala. Dacă nu i-ar fi ademenit cu asta n-ar fu existat nici un Sportul Studențesc. Flăcăul asta S-a lipit de echipa ca musca de știți voi de ce și a sperat ca da lovitura. A dat-o, da’ nu pe cea care o dorea dansul. In rest, trata jucătorii ca un mitocan, a făcut parte din tot ceea ce se ordona la vremea respectivă și apărea calare pe la interviuri pe un cal alb. In rest nimic, zero, ca mai toti foștii oficiali……..

1000833093403035
Bolon Yokte  •  18 Septembrie 2021, 16:18

Șiman a dus in cap brandul/echipa SPORTUL STUDENȚESC! Se comporta cu jucatorii ca un ***! Nu a vindut jucatorii la timp sa-și asigure bugetul ca visa ca jiji becali la multe mil. de euro, și așa a dat faliment. Cași Mititelu senior. Sa compari vinovatia prostituatei cu a peștelui,care in 99% cazuri e vinovat denotă un caracter și o viziune asupra lumii greșita!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează