FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEŞ - DINAMO 5-2

Vasile Turcu atacă din nou: "Jucătorii au făcut pipi pe Borcea şi pe mine!"

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iunie 2009 00:00

Vicepreşedintele lui Dinamo, Vasile Turcu, spune că nu va accepta să rămînă acţionar la gruparea din Ştefan cel Mare dacă Mircea Rednic va rămîne la echipă.

"Eu vorbesc, nu ca alţii care se dau la fund. Am suferit multe dezamăgiri, am trăit o umilinţă imensă şi nu prea îmi mai arde de fotbal. Cu antrenorul şi cu echipa aceasta eu nu mai rămîn.

Am vorbit aseară şi cu Cristi Borcea, astăzi am fost sunat şi de liderii galeriei, care mi-au cerut să nu plec. Nu pot! Nu mai am încredere! Jucătorii au făcut pipi pe Borcea, dar şi pe mine! Pe el mai mult, e ud din cap pînă-n picioare!", a spus Turcu la sportro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
 •  13 Iunie 2009, 16:12

pai si noi facem acelasi lucru.. asa ca...

obiectivul
obiectivul  •  11 Iunie 2009, 23:46

L-ati udat pe Borcea "spartanilor", ce ne facem? augh augh augh????

stel1stu
stel1stu  •  11 Iunie 2009, 21:40

circul continua in groapa )))an de an circ mare in groapa ))))))))

Vezi toate comentariile (28)
Comentează
Close