FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

Vasile Turcu: "Oricine dacă ar fi patron nu ar intra în vestiar? E ceva normal!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 septembrie 2009 00:00

Acţionarul dinamovist Vasile Turcu spune că nu i se pare deplasat gestul lui Gigi Becali, care a încercat să intre în vestiar la pauza meciului dintre Steaua şi Sheriff Tiraspol.

"Poate Bergodi l-a jignit pe Gigi şi el nu a suportat aşa ceva. Oricine dacă ar fi patron, nu ar intra în vestiar? Becali a făcut o crimă că s-a dus acolo? Poate el s-a dus acolo să le reproşeze jucătorilor evoluţia proastă, nu ştiu care a fost situaţia exactă, dar aşa presupun.

Între un angajat şi angajator, există şi discuţii, e normal să se întîmple aşa, dar ele ar trebui să rămînă în interiorul cluburilor. Cum îl cunosc eu pe Gigi, nu cred că a fost răutate din partea lui tot ce a spus despre Cristiano", a spus Turcu la sportro.

Playtech: BOMBĂ! Cu cine a fost surprinsă Anamaria Prodan după vestea divorțului. Ce au făcut împreună


Comentarii (32)
 •  22 Septembrie 2009, 13:12

Piticu atomic !!!...........pe tine te lasa ma cineva sa te apropii de vestiar???.....ca tu esti a cincea roata la caruta la dinamo si plangi dupa bani ca nu te baga nimeni in seama !!! nu te baga la altii ca tu le ai pe ale tale

 •  21 Septembrie 2009, 06:58

dar in ce calitate mai apare repetentul asta in gsp? nu plecasei ma?

alpin
alpin  •  20 Septembrie 2009, 16:38

Gandire de mitico-manelist!!! Credeti ca Moratti ar avea nerushinarea sa intre in vestiarul echipei lui Mourinho, la pauza meciului?!? Cred ca s-ar demola San Siro!!! Dar, noi suntem manelisti, iar ceilalti sunt civilizati! Mare diferenta...

Vezi toate comentariile (32)
Comentează