FOTBAL  »  Superliga  »  DNAMO

Vasile Turcu: "Vreau să mă împac cu fanii. Şi Dănciulescu a fost înjurat doi ani, iar acum e zeu!" :)

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 decembrie 2008 00:00

Acţionarul dinamovist Vasile Turcu speră ca anul 2009 să-i aducă împăcarea cu suporterii "cîinilor" şi compară situaţia în care se află cu cea a golgeterului Ionel Dănciulescu.

"Eu îmi cer scuze dacă am greşit cu ceva în faţa suporterilor. Mulţi dintre ei sînt inteligenţi, au studii superioare şi treuie să lase orgoliile la o parte.

Şi Dănciulescu a fost înjurat la fiecare meci timp de doi ani de zile şi acum e un zeu în Ştefan cel Mare" a spus Turcu la Contraatac.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
 •  27 Decembrie 2008, 16:29

si turcu o sa ajunga zeu la dinamoviisti. zeul muc cel mic si negru :))) in curand o sa ii faca o statuie in fata stadionului iar sutele de suporteri dinamovisti din toata tara o sa vina in pelerinaj la zeu :)

 •  27 Decembrie 2008, 14:37

..nu iti fa probleme ,tu vei ramane toata viata un pigmeu si ..o tabachera :)) Nu tre sa iti faci complexe chiar daca lumea si prietenii ,pe ascuns, rad de tine.

 •  27 Decembrie 2008, 14:34

DA sudii superioare =)))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează