FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

Vedetele Astrei s-au aliat cu Geraldo, acuzat de blat cu FCSB » Situație fără precedent la echipă: "E fără întoarcere!"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat joi, 13 aprilie 2017 09:22

Scandal imens la vârful Ligii 1. Gazeta Sporturilor de azi a dezvăluit că șefii Astrei îl bănuiesc pe Geraldo de blat la meciul pierdut cu FCSB. În urmă cu câteva minute, la GSP LIVE au fost scoase la lumină noi detalii incredibile: mai mulți jucători de la Astra refuză să se mai antreneze din cauza acestui scandal!

 CONTEXT: FCSB a învins-o pe Astra cu 3-0 acum 10 zile. Primul gol a venit repede, în minutul 8, după un fault evident al lui Geraldo. Sursele GSP au povestit că, la pauză, s-a declanșat un scandal în vestiarul giurgiuvenilor. Președintele Dani Coman l-a acuzat pe Geraldo de blat (detalii AICI)! Ba chiar ar fi vrut să-i aplice o corecție fizică fundașului portughez!

În această dimineață, jurnalistul Eduard Apostol a adus informații de ultim moment, în direct la emisiunea GSP LIVE (aici). “Conform surselor Gazetei, situația a degenerat. Străinii din lotul Astrei s-au aliat cu Geraldo și nu mai vor să se antreneze. Din diverse motive, s-au dat loviți”, a spus Apostol.

De la meciul cu FCSB, situația la Astra s-a tot deteriorat. Iar la ultimul antrenament al campioanei, Șumudică a avut doar 13 fotbaliști pe teren! Vedetele echipei nu vor să mai riște nimic pentru Astra. Budescu, Junior Morais, Teixeira și altii nu s-au pregătit, acuzând diverse probleme medicale. De fapt, e o ruptură evidentă între jucători și conducere. Asta după ce șefii l-au pus la colț și pe Șumudică în nenumărate rânduri.

Geraldo refuză rezilierea imediată a contractului și i-a anunțat pe șefii Astrei că va sta până la finalul angajamentului (iunie 2017), pentru a-și primi salariul chiar dacă nu va mai fi folosit în meciuri.

"Gata, s-a rupt totul la Astra, din păcate. Nu se știe cine și dacă va mai avea dorința de a juca. E situație fără ieșire!", au declarat surse din club pentru Gazetă.

video1

Jucătorii i-au transmis antrenorului că nu au de ales, întrucât "s-a ajuns la o situație anormală la echipă". Fotbaliștii sunt neplătiți de trei luni de zile, iar acuzațiile aduse lui Geraldo au stricat și mai mult atmosfera la echipă.

3 trofee
a câștigat Geraldo Alves cu Astra, de când s-a transferat la giurgiuveni, în vara lui 2015

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (97)
timm
timm  •  13 Aprilie 2017, 22:26
Postat de khal_37 pe 13 Aprilie 2017, 18:27

Cum???? :)) Prostia te precede amice...e de notorietate!

Ce nu e adevarat, prostovane?

khal_37
khal_37  •  13 Aprilie 2017, 18:27
Postat de timm pe 13 Aprilie 2017, 16:29

CFR a castigat campionatul, nu a retrogradat. Banii erau MITA. De aceea a si fost condamnat la 3 ani de inchisoare acel patron. A pierdut campionatul, a pierdut MITA in valoare de 1,7 milioane de Euro, a pierdut si libertatea. Bravo Paszkany un brav aparator al legii.

Cum???? :)) Prostia te precede amice...e de notorietate!

timm
timm  •  13 Aprilie 2017, 16:29
Postat de 7mai1986 pe 13 Aprilie 2017, 16:10

Ba da minte scurta ai?Ala era penultimul meci din campionat.Steaua nu juca in ultimul meci cu CFR CLUJ. Cfr cluj era retrogradata,pt ce pana mea se dadeau banii.Pt cand o sa intre din nou clujul in a.Stii ca jiji asa facea premia adversale contracandidatelor la titlu.La fel a facut si cu Gloria bistrita cand juca cu rapidul.Aaa si inca ceva ,tu esti obisnuit sa ai multe conturi,de aia ii suspectezi pe toti de aceeasi practica,cu multiple conturi.Dar ce sa faci asa este cand aveti capul prea mic ,va sta mintea inghesuita,si visatinumai blaturi.Apropo niste Moeturi nu mai are borcea,niste butoane ca de cand a plecat borcica nema campionate. AAA alea nu se pun,la voi este ok ,este perfect normal.***.***.

CFR a castigat campionatul, nu a retrogradat. Banii erau MITA. De aceea a si fost condamnat la 3 ani de inchisoare acel patron. A pierdut campionatul, a pierdut MITA in valoare de 1,7 milioane de Euro, a pierdut si libertatea. Bravo Paszkany un brav aparator al legii.

Vezi toate comentariile (97)
Comentează