FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII TG. JIU

Verdictele lui Edi Iordănescu » Favorita pentru titlu: "El e omul care a făcut totul posibil"

Articol de GSP - Publicat marti, 01 martie 2016 19:50

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Edi Iordănescu, a postat un mesaj pe pagina de facebook în care a vorbit despre lupta pentru titlu, despre cum va afecta suspendarea lui Șumudică șansele Astrei în play-off, dar și despre meciul pe care elevii săi l-au câștigat în fața Viitorului lui Hagi, scor 3-1.

Tehnicianul este de părere că "Astra nu va avea același nivel fără Marius Șumudică."

În ceea ce privește lupta pentru titlu, acesta este de părere că Dinamo și Steaua sunt două dintre candidatele cu șanse de a câștiga campionatul.

"Dinamo poate câștiga titlul, e în creștere reală, Rednic a fost decisiv acolo, este omul care a făcut totul posibil. Steaua are în componență jucători extrem de valoroși, un staff tehnic foarte competent și se va bate la titlu fără discuții. MM Stoica va da multă greutate și echilibru echipei, poate fi chiar decisiv în gestionarea climatului și exprimarea viitoare a echipei."

Edi Iordănescu a avut o replică și pentru Gică Hagi, care a reclamat că Viitorul nu a primit un penalty în meciul cu Pandurii.

"G.Hagi e unic în România prin ce a realizat atât ca fotbalist, cât și cu proiectul Viitorul, e normal să trăiască la maxim orice moment, echipa lui joacă un fotbal foarte bun, însă chiar dacă e de discutat un eventual fault la Bănel, acela s-a produs în afara careului", a mai scris Iordănescu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
luptatorul
luptatorul  •  02 Martie 2016, 08:33

Băi polistule, ai grijă că cezar nu e singurul suporter al echipei Pandurii. Apropo, în dubla de anul acesta cu noi ati fost cam mucles, aşa că, gura mică şi muncă mai multă şi după aia mai vorbim

polistul68
polistul68  •  02 Martie 2016, 08:00
Postat de ovidiu_3003 pe 01 Martie 2016, 21:21

unde i singurul postac al pandurilor ?...cezar patru ?...a murit ?...nimeni nu mai comenteaza la articolele despre pandurii ...

Acuma sincer, la asa o declaratie de bun simt, ce sa mai comentezi ?

valiza.epo
valiza.epo  •  01 Martie 2016, 23:27

Banel s-a uitat mult la meciurile lui Ronaldo. Dar il imita prost.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează