FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Veste bombă! Dan Petrescu e aproape să se înțeleagă cu un club de top din Liga 1: "E singura echipă care m-a căutat" » Tehnicianul din sezonul trecut, demis!

Articol de GSP - Publicat joi, 01 iunie 2017 16:22

CFR Cluj pregătește o superlovitură, intenționând să-l instaleze pe banca tehnică pe unul dintre cei mai râvniți antrenori români. 

Conform Pro TV, Miriuță a fost demis astăzi de la echipa clujeană, la doar câteva zile după ce fusese reconfirmat în funcție, iar înlocuitorul acestuia ar putea fi nimeni altul decât Dan Petrescu, tehnicianul care  a făcut istorie cu Unirea Urziceni. 

"Negociez cu CFR Cluj, singura echipă din România care m-a căutat să-mi propună un contract. Nu ştiu de unde a apărut informaţia că am fost o variantă pentru Steaua. Cu mine nu a discutat nimeni", a declarat Dan Petrescu, conform TV Digi Sport.

Ultima oară la Al Nasr, "Bursucul" a declarat în repetate rânduri că va lua în calcul orice ofertă primită, indiferent dacă e vorba de un angajament autohton sau unul din străinătate.

Ar fi cea de-a cincea aventură a lui Dan Petrescu pe banca unei echipe din România, după experiențele de la Sportul, Rapid, Unirea Urziceni și ASA Târgu Mureș.

El a cucerit titlul cu Unirea Urziceni, în 2009, și Supercupa României cu ASA Târgu Mureș, în 2015.

Din informațiile GSP.RO, conducerea clujenilor mai negociază și cu un tehnician spaniol, iar o decizie finală urmează să fie luată în următoarele ore. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (32)
1615275382087697
Yuri Firsov  •  02 Iunie 2017, 08:27

DANE NU POTI FACE ""PASUL ACESTA""!!VA FI O CATASTROFA PENTRU TINE SI MAI ALES PENTRU CARIERA TA DE ANTRENOR!!!!GANDESTE_TE BINE!!!!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  02 Iunie 2017, 06:25
Postat de Ghita Florin pe 01 Iunie 2017, 19:45

SI-AU DAT SINGURI CU TESLA-N OUA,ACEST ,,SUPER ''NIMIC A CASTIGAT UN CAMPIONAT IN CONDITII MAI MULT DECAT DUBIOASE,IN REST A REUSIT SA FIE MAZILIT DE LA UN MARE NUMAR DE ECHIPE ASA CA ,,AFARA E ZUGRAVIT GARDU,INAUNTRU LEOPARDUL''

bursucea mah ? intreaba-l pe userul ovi, e expert, ii evalueaza respiratia de 10 ani. )

cj1960i
cj1960i  •  01 Iunie 2017, 22:29

cautat doar de cfr e unul dintre cei mai ravniti antrenori romani? cine-l ravneste asa mult de o groaza de ani? arpy, care nu mai are nimic comun cu acest club(oare asa e?), muresan, cine? caci fara suparare bagaciosul e doar o perdea. sper sa nu obtina rezultatele reusite dupa marile schimbari din anii trecuti.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează