FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Veste bună pentru Costel Gâlcă » Un jucător important ar putea reveni pe teren la meciul cu Dinamo

Bourceanu n-a mai jucat un meci oficial din 4 iunie, amicalul Algeria - România 2-1
Bourceanu n-a mai jucat un meci oficial din 4 iunie, amicalul Algeria - România 2-1

Articol de - Publicat marti, 07 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 06 octombrie 2014 22:18

Mijlocaşul va începe antrenamentele normale peste două săptămîni şi are şanse mari să fie apt la ora duelului cu Dinamo, programat în ultima zi a lunii octombrie.

Recuperarea lui Alex Bourceanu se apropie de final, iar Gâlcă începe să-şi facă planuri privind momentul în care îl va folosi. Reintrarea lui în antrenamente normale e programată pentru jumătatea acestei luni, ceea ce ar însemna că va fi apt să fie oprit în lot spre finalul lui octombrie. E foarte posibil ca el să joace primul joc oficial în tricoul Stelei pe 2014 chiar în marele derby cu Dinamo, programat pe 31 octombrie.

Practic, s-ar proceda fix ca în cazul lui Tănase, care a revenit la Kiev, apoi a fost folosit şi în primul meci de campionat, la Galaţi, tocmai pentru a avea meciuri în picioare şi a-i da posibilitatea lui Piţurcă de a-l selecţiona la echipa naţională.

Dacă Bourceanu ar putea juca, măcar şi pe final cu Dinamo, ar mai avea apoi şansa să intre în alte două partide, cu Rio Ave, în Europa League, şi cu Chiajna, în Liga 1, înaintea confruntării România - Irlanda de Nord, pentru care ar putea fi chemat de Piţurcă.

În vîrstă de 29 de ani, Alex s-a accidentat la începutul verii, la Trabzonspor, şi de atunci n-a reuşit să se refacă, el avînd probleme medicale la rotulă. A fost împrumutat gratis la Steaua pentru un sezon, perioadă în care întregul său salariu, de 850.000 de euro, e suportat de gruparea turcă.

În vara viitoare, campioana României nu are opţiune de cumpărare, iar dacă va dori să-l păstreze va fi nevoită să negocieze cu Trabzon.

14 meciuri a jucat Bourceanu în tricoul celor de la Trabzonspor în perioada februarie - mai 2014, în doar 8 fiind integralist

10 luni au trecut de la ultimul meci jucat de Bourceanu în tricoul Stelei, cel cu Astra, din deplasare, scor 1-1, jucat în 21 decembrie 2013

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
inginera
inginera  •  07 Octombrie 2014, 09:55
Postat de lapusneanul pe 07 Octombrie 2014, 09:19

ar putea sa joace cu fc catzeaua, ar putea sa fie convocat la nationala, ar putea, ar putea,.....articol sa-si ia banii autorul lui..

Labusnene as putea sa o iau pe muma ta la bula:))))...as putea, as putea!!:))

solomon_i
solomon_i  •  07 Octombrie 2014, 09:46
Postat de freegigi pe 07 Octombrie 2014, 09:19

N-are nicio sansa sa joace cu Dinamo, astea sunt aberatii.Va avea nevoie de cel putin inca 2-3 saptamani dupa ce revine la antrenammete pt ca fizic e la pamant.Din pacate abia din retur vom putea conta pe Bourceanu apt 100%.

Cu Dinamo numai bine isi revine in forma...

jim._.brown
jim._.brown  •  07 Octombrie 2014, 09:46
Postat de lapusneanul pe 07 Octombrie 2014, 09:19

ar putea sa joace cu fc catzeaua, ar putea sa fie convocat la nationala, ar putea, ar putea,.....articol sa-si ia banii autorul lui..

Autorul macar face ceva, in schimb tu-i primesti degeaba!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează