FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Veste bună pentru Steaua » Cît absentează Chiricheş şi care e starea lui Chipciu

Articol de GSP - Publicat luni, 13 mai 2013 00:00 / Actualizat luni, 13 mai 2013 13:51

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, îi linişteşte pe fanii echipei în ceea ce priveşte starea de sănătate a lui Vlad Chiricheş şi a lui Alexandru Chipciu, doi dintre cei mai importanţi oameni ai echipei, însă şi două pierse grele pentru naţionala României.

Fundaşul roş-albaştrilor va lua o pauză de 6 săptămîni, în timp ce Alexandru Chipciu află verdictul mîine, iar dacă totul va ieşi bine, Steaua se va putea baza pe el în play-off-ul UEFA Champions League.

"Diagnosticul lui Chiricheş este entorsă de genunchi cu afectarea ligamentului intern. Această afecţiune necesită 2 saptamani de imobilizare şi fizio-kineto-terapie, după care trece la orteza de genunchi şi recuperare. Perioada estimată de absenţă: 6 saptamani.

Alex Chipciu va face o tomografie mîine. Daca totul va fi în regulă, sperăm să-l avem în play-off-ul Uefa Champions League. Niciunul dintre cei doi super-fotbalişti nu are vreun regret. De ce?

Pentru că am umilit-o a 5-a oară consecutiv Dinamo! Făra aportul lor, poate nu se întîmpla asta. Sînt mandru că sînt stelist şi am ocazia să lucrez cu oameni care au asemenea caracter!", a fost mesajul lui Mihai Stoica de pe Facebook.

Cei doi s-au accidentat la partida cîştigată de Steaua în dauna marii rivale, Dinamo.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (45)
piulitsa
piulitsa  •  13 Mai 2013, 20:59

Nene,ia si inghite "Dinamo a jucat în Cupa Campionilor contra celebrului Real Madrid (1-3 la București), care i-a avut în teren pe Di Stefano și Gento. Meciul de la București a avut loc pe stadionul Stadionul „23 August”, și a stabilit un record de asistență pentru această arenă: 100.000 de spectatori" - 100k spectatori.nu aveti voi atatia "suporteri" in toata tara cat a avut Dinamo la un singur meci... Sursa - ://ro.wikipedia.org/wiki/FC_Dinamo_Bucure%C8%99ti FCD in teodora

speedy73
speedy73  •  13 Mai 2013, 18:09
Postat de carton pe 13 Mai 2013, 17:26

Ce legatura au aia 2 cu asta?A zis cineva de la Dinamo ca Stratila si Dandea sunt super-fotbalisti?=))))

probabil ca doar ei :)

carton
carton  •  13 Mai 2013, 17:26
Postat de djcucu pe 13 Mai 2013, 17:23

Super-fotbalisti pe langa Stratila si Dandea :)

Ce legatura au aia 2 cu asta?A zis cineva de la Dinamo ca Stratila si Dandea sunt super-fotbalisti?=))))

Vezi toate comentariile (45)
Comentează