FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Vestea pe care o așteptau toți dinamoviștii! Reacția lui Lupescu: "UEFA nu va avea nici o problemă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 martie 2016 12:20

Fanii lui Dinamo au multe motive de bucurie. Echipa a revenit în lupta la titlu după mai mulți ani de așteptare, iar Gheorghe Chivorchian susține că Dinamo are șanse să revină în cupele europene chiar de la anul.

Totul depinde de Comisia de Licențiere. Dacă aceasta va da aviz favorabil, atunci UEFA are mari șanse de a le da ok-ul.

" Dinamo trebuie să probeze că la 31 martie 2015 nu are datorii aferente lui 31 decembrie 2014. Din datele pe care le am şi cred că nu sunt eronate, Dinamo a probat că nu sunt datorii, asta pentru licenţa de cupe europene.

Ori dacă Dinamo probează că şi-a plătit aceste datorii, problema că instanţa i-a aprobat ieşirea din insolvenţă mai târziu decât această dată nu mai este problema clubului Dinamo. Tu, Dinamo, nu poţi să de duci să spui să te programeze mâine, că ai licenţa. Instanţa te programează când are date libere.

Reprezentanţii lui Dinamo au avut o întâlnire la UEFA pe această speţă şi reprezentanţii de la UEFA le-au spus că nu e problema lor, ci problema FRF. Şi cred că atunci când se va ajunge la comisia de fond, Comisia de Licenţiere, dacă Dinamo va veni să demonstreze că nu are aceste datorii, atunci lui Dinamo ar trebui să i se acorde licenţă.", a declarat Gheorghe Chivorchian la Digi. 

Dinamo și-a acoperit datoriile la începutul lunii martie, cu o lună mai devreme decât era prevăzut în planul de reorganizare. La 25 martie Dinamo a solicitat ieșirea din insolvență, dar ANAF a contestat. Clubul din Ștefan cel Mare a reușit să iasă din insolvență la 24 septembrie 215. 

"E mai bine să vorbiți cu domnul Duru. Eu sper ca Dinamo să primească un răspuns pozitiv. Și-au plătit datoriile la timp, iar eu sunt convins că dacă domunl Duru le dă aviz favorabil, atunci UEFA nu va interzice dreptul lui Dinamo e a juca în cupele europene"Lupescu pentru GSP.RO

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (84)
potera
potera  •  03 Martie 2016, 00:02
Postat de nicolas_blu pe 02 Martie 2016, 17:13

De ce sa plateasca clubul pagubele care le-au facut altii....?? Pai cum vine asta ...clubul a fost furat cu 10 de milioane dea lungul anilor ca altfel ar fi dominat fotbalul din Romania 20 ani... nu un an doi!! Iar datoriile sa le plateasca puscariasii borcea fratii Becali si Netoiu plus altii care au *** clubul de fonduri.....asta trebuie sa intelegti voi astia care postati...Basta cu vorbariile mai vedeti si realitatea!!

Cu ce crezi ca a castigat Borcea campionate? Cu banii pe care trebuie sa-i plateasca Dinamo. Cu toate ca, pt atragerea spectatorilor la tv, in primul rand, dar si pe stadioane, cei de la Liga si federatie vor sa-i dea campionatul lui Dinamo, cu toate ca i l-a promis lui Astra, tot Steaua va avea cele mai mari sanse sa castige campionatul. Adio bani tv

antonino1976
antonino1976  •  02 Martie 2016, 19:01
Postat de nicolas_blu pe 02 Martie 2016, 17:09

Datoria aia de care spuneti sa o plateasca Borcea,Badea,fratii Becali ,Netoiu si altii care au dus clubul la faliment si care au furat din buget ul echipei.....ok. este clar pentru toata lumea??

da , dar : Borcea,Badea,fratii Becali ,Netoiu nu faceau partea din oficialii clubului ?

1745flo
1745flo  •  02 Martie 2016, 18:13
Postat de blatistu49 pe 02 Martie 2016, 15:34

breee si cimitirul de elefanti rebuturile improscate sint la nivelul ciinilor la Toamna va fi dizolvare

Ti-e rau?

Vezi toate comentariile (84)
Comentează