FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Vești bune pentru Steaua » CFR Cluj e dispusă să se despartă de căpitanul ei. Cît trebuie să investească Becali

Camora mai are un an și jumătate contract cu CFR Cluj
Camora mai are un an și jumătate contract cu CFR Cluj

Articol de - Publicat vineri, 08 ianuarie 2016 00:00

Mario Camora ar putea îmbrăca din această iarnă tricoul Stelei, depinde dacă patronul roș-albaștrilor acceptă suma.

Mirel Rădoi l-a vrut, însă ar putea juca sub comanda lui Laurențiu Reghecampf. Mario Camora, 29 de ani, ar putea lăsa pe CFR Cluj pentru Steaua, portughezul avînd posibilitatea să profite de mazilirea lui Guilherme.

GSP.RO a anunțat ieri că grupările au demarat discuțiile, iar ardelenii vor 400.000 de euro pe căpitanul din Gruia. Rămîne de văzut dacă suma va fi acceptată de către Gigi Becali sau dacă acesta din urmă va înainta o altă variantă.

Impresarul fotbalistului, Sergio Guedes, a declarat ieri: "Steaua este o posibilitate pentru Mario. Este căpitanul lui CFR, un jucător de top şi sîntem deschişi la propuneri. Au fost tatonări şi din Turcia, Spania şi Cipru, dar Mario vrea să rămînă în România pentru că iubeşte această ţară şi poate să fie şi internaţional pentru România. E un vis al lui. Are 29 de ani și trebuie să calculăm cu precizie pașii lui".

26 de meciuri a bifat portughezul în acest sezon pentru CFR Cluj

1.000.000 €este cota lusitanului, conform transfermarkt.de

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
sprinjeanul
sprinjeanul  •  08 Ianuarie 2016, 16:46

bai baieti,asta nu-i gazetarie ce faceti voi,asta-i bataie de joc!altceva in afara de steaua nu mai aveti?mai are liga 1 a inca 13 echipe liga 2 parca 27,avem handbal femenin bun si cate alte sporturi,dar voi ii dati cu steaua inainte.macar dac-ar fi ceva de capul lor.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  08 Ianuarie 2016, 15:40

Vesti bune pentru Cefure: mai reusesc sa vanda o gloaba pe post de cal pur-sange unui cioban incult care ia teapa de la ei de ani de zile si nu invata niciodata! Cam asta e de fapt titlul.

gabonne1982
gabonne1982  •  08 Ianuarie 2016, 12:44

"international pentru Romania" cand deja are 29 de ani nu vad rostul.Daca ar fi avut pana in 25 da,ar fi putut fi o varianta

Vezi toate comentariile (5)
Comentează