FOTBAL  »  Superliga  »  ŞTIRILE SPORTIVE ALE ANTENEI 1

Vezi video cu accidentarea lui Habibou!

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 februarie 2008 00:00

Vezi video la Ştirile Sportive ale Antenei 1 cu accidentarea suferită de Habibou.

Stelişti.ro relatează că tînărul atacant al Stelei a suferit o accidentare gravă în minutul 86 al meciului amical cu bulgarii de la Levski Sofia.

Habibou a fost lovit de un adversar cu cotul in gat si a necesitat interventia medicilor. Noua achiziţie a Stelei a stat intins pe gazon pentru mai mult de 10 minute, pana cand o maşină, folosită pe post de salvare, a sosit pentru a-l asista şi transporta la spital.

„Jucatorul este in afara oricarui pericol. Este constient si am vorbit cu el. Va ramane in spital pentru a efectua investigatii medicale suplimentare, insa nu mai sunt probleme si Habib are o stare de sanatate stabila", a declarat Radu Paligora, medicul Stelei.

Pentru a evita orice situaţie neprevăzută, Habibou va rămîne în această noapte în spital, chiar dacă el se află în acest moment în afara oricărui pericol.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (54)
 •  04 Februarie 2008, 12:32

ce bulgar jegos ca toti de altfel astia nu merita sa faci nici antrenamente cu ei zici ca o pierd pe masa daca pierd meciul barbarii de bulgari pe deasupra au fete cu totii de tigani borati

 •  04 Februarie 2008, 10:08

GSP si Antena1 sunteti de ras, nu va dezminteti. Unde vedeti voi duba?Stiti cum arata o duba? Daca Mercedes Vito e duba atunci sa moara ala care a editat stirea si sa aiba parte de DUBA spre groapa.Si proasta asta care prezinta la fel.Ca nu o suport deloc.Puneti-o la Meteo ca acolo poate sa mai prosteasca babele.

 •  03 Februarie 2008, 14:31

ba ce cretini is peforumul asta baaa:)) ceva de genu : ''ce ocupatie ai ? ... sunt suporter infocat si ingust la minte'' ce romanie purulenta..

Vezi toate comentariile (54)
Comentează