FOTBAL  »  LIGA 1  »  ŞTIRILE SPORTIVE ALE ANTENEI 1

Vezi video cu accidentarea lui Habibou!

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 februarie 2008 00:00

Vezi video la Ştirile Sportive ale Antenei 1 cu accidentarea suferită de Habibou.

Stelişti.ro relatează că tînărul atacant al Stelei a suferit o accidentare gravă în minutul 86 al meciului amical cu bulgarii de la Levski Sofia.

Habibou a fost lovit de un adversar cu cotul in gat si a necesitat interventia medicilor. Noua achiziţie a Stelei a stat intins pe gazon pentru mai mult de 10 minute, pana cand o maşină, folosită pe post de salvare, a sosit pentru a-l asista şi transporta la spital.

„Jucatorul este in afara oricarui pericol. Este constient si am vorbit cu el. Va ramane in spital pentru a efectua investigatii medicale suplimentare, insa nu mai sunt probleme si Habib are o stare de sanatate stabila", a declarat Radu Paligora, medicul Stelei.

Pentru a evita orice situaţie neprevăzută, Habibou va rămîne în această noapte în spital, chiar dacă el se află în acest moment în afara oricărui pericol.

Playtech: Ana este cea mai frumoasă fotbalistă din lume, dar refuză propunerea la care alte femei ar spune „da” pe loc GALERIE FOTO


Comentarii (54)
 •  04 Februarie 2008, 12:32

ce bulgar jegos ca toti de altfel astia nu merita sa faci nici antrenamente cu ei zici ca o pierd pe masa daca pierd meciul barbarii de bulgari pe deasupra au fete cu totii de tigani borati

 •  04 Februarie 2008, 10:08

GSP si Antena1 sunteti de ras, nu va dezminteti. Unde vedeti voi duba?Stiti cum arata o duba? Daca Mercedes Vito e duba atunci sa moara ala care a editat stirea si sa aiba parte de DUBA spre groapa.Si proasta asta care prezinta la fel.Ca nu o suport deloc.Puneti-o la Meteo ca acolo poate sa mai prosteasca babele.

 •  03 Februarie 2008, 14:31

ba ce cretini is peforumul asta baaa:)) ceva de genu : ''ce ocupatie ai ? ... sunt suporter infocat si ingust la minte'' ce romanie purulenta..

Vezi toate comentariile (54)
Comentează