FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - RAPID 1-0

Primul „scurtcircuit” între acționarii Rapidului și Mutu, după înfrângerea de pe „Ilie Oană”: „Noi trebuia să facem mai mult”

Victor Angelescu și Dan Șucu, acționarii Rapidului
Victor Angelescu și Dan Șucu, acționarii Rapidului

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 august 2022 11:54 / Actualizat duminica, 14 august 2022 12:01

Victor Angelescu, unul dintre acționarii Rapidului, a comentat înfrângerea cu Petrolul, scor 0-1, din etapa #5 din Superliga.

Omul de afaceri consideră că echipa lui Mutu trebuia să facă mai mult pe faza ofensivă, în ciuda tacticii extrem de defensive a ploieștenilor.

Dezamăgire mare la Rapid, după 0-1 cu Petrolul: finanțatorul a plecat imediat + ce au făcut jucătorii
Petrolul - Rapid 1-0
Dezamăgire mare la Rapid, după 0-1 cu Petrolul: finanțatorul a plecat imediat + ce au făcut jucătorii

Angelescu: „Petrolul a făcut anti-joc, dar noi trebuia să facem mai mult”

„Atmosfera foarte frumoasă, dar s-a jucat puțin fotbal. Am avut ocazii, am dominat, dar nu am reușit să înscriem. Petrolul a jucat ce trebuie să joace o nou-promovată, a marcat un gol norocos și asta a fost, mergem mai departe.

Au făcut anti-joc, au trecut de jumătate a terenului de 4 ori. Dar trebuia să facem mai mult și noi”, a declarat Victor Angelescu la Pro Arena.

Acționarul Rapidului a vorbit și despre gafa portarului Moldovan, care a scăpat mingea în poartă la șutul lui Gicu Grozav: „Se întâmplă, Horațiu e un poartar foarte bun. Cred că e prima gafă de când e la noi”.

Obiectivul trasat de conducerea Rapidului

Angelescu nu crede că echipa sa se poate bate la titlu, dar își dorește o clasare în primele 4 la finalul sezonului.

„Ne gândim la play-off, vrem neapărat să intrăm acolo. Nu cred că avem șanse reale la titlu. Putem intra în play-off și să ne batem la un loc de cupe europene, o clasare pe 3-4 și câștigarea Cupei. Eu cred că tot cele 3 (n.r. - CFR, FCSB și CSU Craiova) se vor bate la titlu”, a mai spus Angelescu, potrivit sursei menționate.

Citește și alte știri despre Rapid: 

Mutu, frustrat de strategia Petrolului: „Se apără cu 10 oameni înaintea careului... Eu văd altfel fotbalul!”

Săpunaru, val de acuzații după eșecul cu Petrolul: „Așa e în România!” + „Dacă jucam 3 zile, 3 zile se apărau”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (31)
vasilicagicacontra_1956
vasilicagicacontra_1956  •  15 August 2022, 09:14

Si unde e scurtcicuitul? Tipic gazetariei romanesti, titlul nu are nimic in comun cu articolul......

cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  15 August 2022, 08:18

Rapidul are 2 actionari care nu au treaba cu fotbalul! Daca era doar unul era mai bine! Cind l au demis pe Iosif sau l au fortat sa plece il aveau pe lista pe marele Laslzo Balint care nu a prins nici parpalacul la Craiova))) Sa speram ca mu le vine iar ideea asta bucuclasa cu antrenorul de chiftele reabilitat din comdei de Stucan! Deh Buzarin era ocupat si deja batea la ochi sa scrie tot el articolul de reabilitare)))

FCSB_e_Steaua
FCSB_e_Steaua  •  15 August 2022, 00:31

*** 1923 e o clona a decedatei *** din 2016, dupa faliment au aparut 3 sau 4 cluburi *** dintre care Acadamica shatra *** a pastrat zestrea de 3 titluri in 97 de ani de viata trista a clubului de cartier. *** 1923 (neuroni) e inventia fostului primar psd tudorache la care s-au adaugat niste meleonari de carton ca sucu si anghelescu. cu un dinamooist ca mutu antrenor clubul isi cauta drumul inapoi catre dinamo, in divizia B :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează
Close