FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID 1-1

EXCLUSIV // VIDEO Victor Angelescu, nemulțumit de jocul Rapidului: „Puteam mai mult” + Ce spune despre schimbarea lui Mihai Iosif

Victor Angelescu, finanțatorul clubului giuleștean, nu a fost mulțumit de modul în care a arătat formația lui Mihai Iosif astăzi. +10   FOTO
Victor Angelescu, finanțatorul clubului giuleștean, nu a fost mulțumit de modul în care a arătat formația lui Mihai Iosif astăzi.

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 octombrie 2021 22:42 / Actualizat sambata, 23 octombrie 2021 22:56

Dinamo și Rapid au remizat, scor 1-1, într-un meci cu două goluri superbe semnate de Torje și Carnat. Victor Angelescu, finanțatorul clubului giuleștean, nu a fost mulțumit de modul în care a arătat formația lui Mihai Iosif astăzi. 

În direct la GSP Live, Victor Angelescu a făcut analiza remizei smulse in-extremis contra rivalei Dinamo. Este mulțumit de punctul obținut, dar spune că prestația nu a fost pe placul lui. 

Victor Angelescu, după Dinamo - Rapid 1-1

„Nu am făcut un meci extraordinar. Sunt mulțumit că am dat un gol în minutul 91. Era greu să jucăm mai ofensiv, pentru că nu aveam fundaș stânga. A jucat Cristi acolo. Puteam să jucăm mai bine. Toată echipa putea, nu a fost neapărat vina sistemului folosit. E un punct câștigat, după un meci nu foarte bun al nostru. Grigore este un jucător cu experiență, a știut să gestioneze situația cu un galben luat devreme. 

Avem 16 goluri, nu cred că putem spune că nu avem putere în atac. Avem un nume mare, dar nu ne puteam compara din punct de vedere ofensiv cu Craiova, cu FCSB. Nu avem bugetul lor, nu avem lotul lor. Eu zic că 22 de puncte după 13 etape sunt foarte bune. Normal, pe viitor va trebui să jucăm și mai ofensiv. 

Nu s-a pus problema niciodată să îl înlocuim pe Mihai Iosif. Noi avem un obiectiv, evitarea retrogradării, iar el este în obiectiv”, a spus Victor Angelescu, la GSP Live. 

Cum arată clasamentul în Liga 1 după Dinamo - Rapid 1-1

Dinamo ratează încă o dată victoria în prelungiri, la fel ca în meciul cu UTA. „Câinii” sunt penultimii în Liga 1, cu 8 puncte strânse în 13 meciuri. Rapid rămâne pentru moment pe locul 6, unul de play-off. Poate să cadă o poziție, în funcție de rezultatul meciului Academica Clinceni - UTA.

Citește mai multe știri de actualitate:

NU i s-a întâmplat niciodată » Premieră neagră pentru Dan Petrescu: „Mai rău nu există!”

Mutare de titlu! Basarab Panduru revine în Liga 1: cu cine a bătut palma

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (5)
629690994563561
Sutiman Ilie  •  24 Octombrie 2021, 11:38

Mda! Ce aveți cu omul doar voi știți. Nu joacă Iosif, și altul mai bun pe cine sa aduci? Sumudica a plecat, ce vreți defapt. Sa schimbați antrenori ca cei de la universitate Craiova crezând ca sunteți buricul pământului. A fost întâmplare primele meciuri ca erați acolo sus, și deja o luați razna. Lăsați un an 2 sa treacă, sa formați un grup și o echipă puternică. Apoi visați mai mult, dar deocamdată nu schimbați mult. Nu merită, schimbați doar ce nu este bun, ce nu merge reparații-l. Deveniți suporteri cu cap, și lăsați prostia în trecut o echipa buna trebuie sa aibe și suporteri deștepți, sa nu-i demoralizeze când pierd un meci sau fac egal cu o echipa care a fost peste ea,. Asta este realitatea, nu cunoaștem fotbal dar suntem aspri când este vorba de el. Dinamo a fost mai bună! Acceptați și rezolvați aceste probleme.

111327407992179
Marian Fcrb  •  23 Octombrie 2021, 23:16

Nu putem sa facem niciodata performanta cu mentalitatea bufonului Iosif! Sarmanul, l-a incetcat pe terminatul hlistei pe toate posturile in timp ce Carnat, Ilie, Panoiu freaca banca de rezerve!

hashtag_truth
hashtag_truth  •  23 Octombrie 2021, 23:15

exact. :)))). hop...mare rusine. pai cum...noi...sa egalam in extremis...evitam retrogradarea, dar...cine stie...PAI EU STIU !!!!!....FRUMOS SPUS CU "BECALITA"...RESPECT

Vezi toate comentariile (5)
Comentează