FOTBAL  »  Superliga  »  SPORTUL - DINAMO 0-1

Victor Becali: "Dinamo mai are de muncit, mai ales în apărare"

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 februarie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 26 februarie 2011 16:44

Agentul FIFA Victor Becali a fost prezent asatăzi în Regie, la meciul dintre Sportul Studenţesc şi Dinamo, declarîndu-se mulţumit de evoluţia jucătorilor alb-roşi. Cunoscut ca un apropiat al formaţiei din Ştefan cel Mare, impresarul crede că punctul forte al "noii" echipe a lui Dinamo este compartimentul ofensiv.

"Dinamo are forţă de atac şi, dacă şi linia de fund se va pune la punct, poate face o echipă extrem de bună. E greu deocamdată să analizăm jocul lui Dinamo, poate peste cîteva etape. Acum e prea devreme, jucătorii încă nu au reuşit să intre în formă. Fundaşii centrali şi linia de mijloc de la Dinamo mai au de lucru. Încă nu merge aşa cum ar trebui", a declarat Victor Becali la DigiSport.

Dinamo s-a impus la limită în meciul cu Sportul Studenţesc, din Regie, cu scorul de 1-0. Golul victoriei "cîinilor roşii" a fost marcat de Cătălin Munteanu, în minutul 36.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
breitner
breitner  •  27 Februarie 2011, 08:13

si daca tot isi da cu parerea de ce nu-l ia pe moti sa-i explice ca nu are nici o treaba cu fotbalul ?

nicco
nicco  •  27 Februarie 2011, 00:27

E adevarat, dar trebuie precizat: cei de la Dinamo (si nu numai) - jucatori, antrenori, tehnicieni, sefi, etc., mai au mult de muncit in fotbal! Ca in celelalte se pare ca le merge!

alynpana
alynpana  •  26 Februarie 2011, 20:42
Postat de ciocaneanu pe 26 Februarie 2011, 19:08

@suporter fiule, fiecare pasare pe limba ei piere! Tu esti unul dintre cei care au idei putine si FIXE!

Are perfecta dreptate ''suporter''.dar in ziua de azi adevaru doare si deranjeaza...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close