FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Victor Becali o atacă pe Anamaria Prodan: „Să spună cât plătea!”

Victor Becali (49 de ani)
Victor Becali (49 de ani)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 martie 2021 10:12 / Actualizat miercuri, 03 martie 2021 14:09

Victor Becali (59 de ani) i-a răspuns impresarei Anamaria Prodan, în direct la GSP Live, după ce aceasta declarase că jucătorii reprezentați de Giovanni Becali de-a lungul timpului au ajuns să aibă probleme cu plata taxelor.

„Eu voiam să spun un lucru. Am auzit că doamna impresar (n.r. Anamaria Prodan) a spus că sunt jucători nemulțumiți că au fost păcăliți la taxe de Giovanni Becali. N-a întrebat nimeni cât plăteau Chipciu și Stanciu taxe, în momentul în care amândoi jucau în Cehia. Pe mine nu mă interesează problema asta, doar am vrut să fac o comparație. Chipciu plătea taxe mult mai mici, iar jucătorul a fost reprezentat de Dragoș Sîrbu. Probabil doamna nu a făcut transferuri în Franța, Italia sau Spania” a declarat Victor Becali la GSP Live.

Victor Becali: „Oamenii vorbesc în necunoștință de cauză”

„De exemplu, în Italia, există o rubrică pe contract pe care scrie brut și net. Să spunem că primești banii brut, de exemplu, de la un transfer de 874 de mii de euro iei 500 de mii de euro. Tu primești suma asta, iar banii trebuie să îi plătească clubul. Sunt țări precum Franța sau Germania, unde nu plătești impozitul anul ăsta, ci anul următor. Nu există alt sistem. Ai luat mai mulți bani acum și plătești taxele la anul. Să primești banii acum și să plătești anul viitor în decembrie taxele, asta este un avantaj. Oamenii vorbesc în necunoștință de cauză” a mai spus Victor Becali în emisiunea GSP Live.

VIDEO. Victor Becali, înțepături către Anamaria Prodan „Să spună cât plătea Stanciu taxe în Cehia și cât plătea Chipciu”

Victor Becali a făcut referire la perioada în care Alex Chipciu (31) și Nicolae Stanciu (27) au evoluat împreună la Sparta Praga, în turul sezonului 2018/19. Chipciu era impresariat de firma fraților Becali, în timp ce Stanciu era reprezentat de Anamaria Prodan. 

Citește și alte știri din Liga 1:

Edi Iordănescu a intrat în direct și i-a răspuns lui Gigi Becali: „Acuză-l pe Istvan Kovacs de orice, dar nu de așa ceva!”

Gigi Becali, apărat după ce a fost acuzat că a sabotat un jucător impresariat de Anamaria Prodan: „Niciodată nu poate fi influențat de cineva”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
jgcwgwgvgebtr
jgcwgwgvgebtr  •  04 Martie 2021, 14:56

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1142882612410530
Valentin Paraschiv  •  04 Martie 2021, 11:58

Mafioții ăștia de ce nu pot transfera în Germania? Nemții nu fac afaceri cu hahalere, oameni care se laudă că au făcut bișnița și au făcut pușcărie fac de râs neamul machedonilor!

101691431963926
Taylor Cruz  •  04 Martie 2021, 02:13

Ma uit la fetzele lor, jovani si victoras limba lata, si ma gandesc si la balbaitu' ala din pipera si nu pot sa nu spun: *** astia...nu ca *** aia *** cu care se *** astia ar fi mai frumoasa LOL

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează