LIGA 1  ·  TRANSFERURI

Victor Becali: "Tănase va exploda în acest sezon, veţi vedea"

Articol de GSP - Publicat joi, 01 iulie 2010 00:00

Agentul FIFA Victor Becali vorbeşte despre mutările pe care jucătorii români le-ar putea face în această vară şi spune că nu se pune problema unui schimb între Ianis Zicu şi Ştefan Grigorie.

"Marica nu este aproape de Fiorentina, a apărut o ştire prin Germania în care Mihajlovici spune că îl place pe atacantul român. El e un jucător scump, are un contract mare, nu e prea accesibil pentru ei. În ceea ce priveşte transferurile din România, cred că e cam greu să se mai facă ceva spectaculos.

E foarte greu şi pe conducători să mai ţină cluburile, situaţia nu e deloc bună pe nicăieri din punct de vedere financiar. Zicu nu schimbă cantonamentul, nici Grigorie nu vine la Dinamo, nu s-a pus problema unui astfel de schimb pînă acum", a spus Victor Becali la GSP TV Plus, referindu-se apoi la campania de achiziţii din Liga I:

"Rapidul s-a întărit cel mai mult, şi la Steaua trebuia să se schimbe ceva pentru că era debandadă acolo. Au luat mulţi jucători, dacă Piţurcă i-a văzut, înseamnă că merită să ajungă în Ghencea. Sînt sigur că şi Tănase va exploda în acest sezon, veţi vedea".Dezvăluiri uluitoare despre moartea liderului Duduienilor. Fratele lui Emi Pian a spus de ce l-au ucis: 'Să audă toată lumea ce spun'
Libertatea
Comentarii (2)
ciocaneanu  •  16 Februarie 2011, 21:18

In privinta lui Tanase, sper sa nu explodeze. Nu-l da mintea afara din casa, dar e baiat tinar, ar fi pacat de el :-)))

ciocaneanu  •  16 Februarie 2011, 21:15

Am impresia ca Dinamo face din ce in ce mai multe transferuri fara voi si ma bucur, cu toate ca inca nu v-a apus steaua. Dar va veni si momentul asta!

Vezi toate comentariile (2 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
22:00 Europa League
Șahtior - Basel
Digi, Look Plus, Telekom
22:00 Europa League
Wolves - Sevilla
Digi, Look Sport, Telekom
Program TV complet

Liga 1