FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - PETROLUL 1-3

Victor Becali: "Nu ştiu ce îl recomandă pe Bonetti pentru a fi director tehnic. Aşa îl înlătură şi pe Cornel Dinu"

Victor Becali nu este mulţumit de decizia luată de oficialii dinamovişti
Victor Becali nu este mulţumit de decizia luată de oficialii dinamovişti

Articol de GSP - Publicat luni, 09 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 09 aprilie 2012 15:02

Victor Becali a comentat ultimele informaţii legate de noile schimbări de la clubul din Ştefan cel Mare. În urma rezultatelor din ultima perioadă, oficialii dinamovişti au hotărît să-l aducă alături de Liviu Ciobotariu, pe Dario Bonetti, în funcţia de director tehnic.

Citeşte şi: EXCLUSIV Bonetti, director tehnic lîngă Ciobotariu

Într-o intervenţie telefonică avută la GSP TV, în cadrul emisiunii Versus, Victor Becali a declarat că nu este de acord cu decizia luată de oficialii dinamovişti.

"Nu mi se pare cea mai bună soluţie. Dacă aş fi fost în locul lor aş fi găsit o altă variantă. Dinamo avea nevoie de o soluţie rapidă, clară. Starea asta de incertitudine înaintea unui meci de calificare nu e deloc benefică pentru echipă", a declarat Victor Becali la GSP TV.

"Este decizia lui Dinamo. Nu ştiu ce îl recomadă ca director tehnic. Prin aducerea lui Bonetti îl înlătură şi pe Cornel Dinu. Dacă a format echipa Zambiei, de ce nu a condus-o şi la Cupa Africii? Peste tot pe unde a antrenat, a fost dat afară. Din punctul meu de vedere, Ion Marin poate fi o soluţie. Îmi pare rău de Liviu, a făcut o treabă bună, trece printr-un moment foarte greu. Cel mai bine ar fi să rămînă unul dintre cei doi, nu cred că cei doi pot forma unu cuplu care să lucreze la Dinamo. Eu sunt adeptul antrenorilor români, nu al celor străini", a spus Victor Becali la gsptv.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
razva89
razva89  •  10 Aprilie 2012, 11:54

foarte interesanta treaba, daca imi aduc eu bine aminte nu el era cel care se lauda ca a propus ca stramacioni sa fie antrenor la dinamo? inainte de a ajunge la inter acum ala pe unde a antrenat daca tot se crede asa de important becaliotu asta

circo
circo  •  09 Aprilie 2012, 23:13

cine e victor becali si de ce comenteaza el schimbarile de la dinamo? cer ca in emisiunea viitoare sa fiu sunat si eu, din aceeasi calitate de suporter al echipei din care este sunat si mafiotul asta. stapanesc mai bine limba romana decat o face el.

pedropetrus
pedropetrus  •  09 Aprilie 2012, 22:57

Daca vine va indeparteaza pe voi mafioti nenorociti capuse oridnare care ati spupt aceasta echipa!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează