Comentarii (8)
 •  02 Octombrie 2009, 21:01

Bonetti vine dintr-o tara mult peste noi la fotbal... si nu numai. Noi tot la urma am ramas. Ultimii la nivel de trai, primii la prostie. Auzi smecherie... Pleaca Bonetti si ramane Turcu... Ramane Borcea... Ramane Becali... Ramane Iancu... Ramane Mititelu'... Ramane Copos nebubul... Suntem un popor blestemat. Oamenii cu ceva in cap nu pleaca. De fapt, oamenii cu ceva in cap au emigrat de mult.

 •  02 Octombrie 2009, 19:23

pai normal ca nu vezi.. doar esti paralel cu fotbalu.

 •  02 Octombrie 2009, 18:24

Bonetti nu e vina ta ! Iti multumim pt cat ai facut la Dinamo!!!

 •  02 Octombrie 2009, 18:24

Va faceti ca nu stiti .Se cistiga mult mai bine din pariuri decit din prime de aceea a ratat niculescu sa nu strice pariurile . majoritatea au mers pe 1 x si tot felul de variante pentru prima repriza.cui ii mai trebuie fotbal cinstit ca intotdeauna conteaza doar banii

 •  02 Octombrie 2009, 18:23

nu e vina lui Bonetti! Ia uitati-va la reluarea golului!! TREI, TREI MAH! TREI jucatori se duc spre ala care vrea sa traga si nici unul nu se pune in fatza sutului si aveau si TIMP pt asa ceva! Asta e vina lui Bonetti ???????? La penalty ca l-a ratat ratangiul ala de Niculescu e vina lui Bonetti ??? Sa joci fara public , acasa e greu de indurat ca jucator care trebe sa castigi in teren.Chiar si asa...si la 1-0 au avut SANSA sa scoata un 1-1 ! Nu mai dati vina pe Bonetti.

xhrz
xhrz  •  02 Octombrie 2009, 18:10

Descoperim jucătorii de moral, văd. Adică fotbaliştii care joacă bine atunci când au o zi bună şi prost atunci când nu sunt în formă. Numai un impresar ar putea să aibă astfel de revelaţii, eventual şi cu ceva pedigree de Becali.

special1man
special1man  •  02 Octombrie 2009, 18:00

vad ca victor asta var de oier nu se astampara!!! daca il aducea pe faimosul antrenor bakero era perfect.eram deja campioni dupa 7 etape ,maturam pe jos cu panathinaikos..ce mai eram noi cu real madrid si cu fc barcelona........dispari din viata acestei echipe!!!!!!!!!!!! si ia-l si pe fractu'

 •  02 Octombrie 2009, 17:53

In orice tara cu fotbal de top cei care sunt experti in fotbal ( antrenori,fosti mari jucatori)sunt invitati de presa sau televiziuni sa-si dea cu parerea asupra acestui fenomen. In Romania invitati sau asa zisi "cunoscatori ai fenomenului" sunt fosti ciobani sau bisnitari. In concluzie sunteti un foarte serios trust de presa si televiziune si probabil va-ti ales "specialistii" tot dupa aceleasi criterii.

Comentează