FOTBAL  »  Superliga  »  MEDIA

Victor Becali: "Plesan ma mintea si in cirje"

Articol de GSP - Publicat luni, 01 octombrie 2007 00:00

Invitat la "Recursul Etapei", pe Antena 2, Victor Becali a dezvaluit dupa emisiune modul in care Plesan i-a dus de nas pe oficialii dinamovisti

- Domnule Becali, v-ati gindit vreodata sa deveniti actionar majoritar la un club din Liga I?
- Sincer, nu m-am gindit niciodata serios la acest lucru. Poate au fost momente in care mi-a trecut prin cap aceasta idee, dar niciodata nu a fost ceva concret.

- Ati putea face pereche cu fratele dumneavoastra.
- Deocamdata, nu se pune problema, nici pentru mine si nici pentru fratele meu, dar pe viitor nu se stie...poate fi o solutie.

"Giovanni la Rapid? N-am fost de acord"
- Ce parere ati avut despre numirea fratelui dumneavoastra in functia de presedinte la Rapid?
- Cred si acum ca nu a fost o idee buna. Nu am fost de acord cu decizia lui.

- Ati afirmat la un moment dat ca in vestiarul Stelei se faceau pariuri in legatura cu perioada pe care Hagi o va petrece la cirma echipei.
- N-am spus niciodata acest lucru. Am auzit si eu ca existau discutii intre jucatori pe tema asta. Dar astfel de discutii au loc tot timpul in vestiarul unei echipe. Sa iti dau un exemplu: stiu ca si pe la Timisoara un jucator ii numara zilele lui Hagi! Dar am spus, aceste lucruri se intimpla pretutindeni, nu e o noutate ce a patit Gica.

"Unde sa-l caut, la palat?!"
- Situatia creata de trecerea lui Mihaita Plesan la Steaua s-a clarificat?
- Plesan este singurul jucator pe care l-am reclamat la FRF. Nu i-am reclamat nici pe Dica, nici pe Rica Neaga sau pe Mirel Radoi, pe nimeni. Cind Dica a venit la mine si mi-a spus ca vrea sa se duca la Steaua, i-am spus ca e liber sa semneze cu ce echipa doreste. Eu ma inteleg si acum foarte bine cu Nicu (n.r Nicolae Dica), ne salutam, vorbim, nu exista nici o problema.

- Poate fi invocat faptul ca nu ati aparat interesele jucatorului?
- Plesan se intelesese cu Dinamo, se pupase cu Borcea, vorbisera pina si de ghete. Seara urma sa fie prezentat la Saftica. El m-a lasat pe mine si pe Marian Iancu in birou, a iesit 10 minute sa discute cu sotia si n-am mai stiut de el. Am incercat sa-l sun, dar avea telefonul inchis. Unde sa-l caut, la palat?!

- V-ati simtit lezat de atitudinea lui? A fost totusi un jucator cu care ati colaborat foarte bine in trecut.
- Lucrul care m-a frapat a fost felul in care ma mintea. M-am gindit chiar sa-mi retrag plingerea, cind am vazut cum putea sa minta Plesan, am fost foarte dezamagit de el. Statea in fata mea, in cirje, si ma mintea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează