FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ce a spus Victor Becali despre posibila întoarcere a lui Moruțan la FCSB: „Mai clar de atât nu se poate”

Olimpiu Moruțan/ foto Imago Images
Olimpiu Moruțan/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 19 mai 2022 12:52 / Actualizat joi, 19 mai 2022 13:23

Victor Becali a lămurit zvonurile apărute în Turcia, conform cărora Moruțan se va întoarce la FCSB în vara acestui an. Agentul de jucători consideră că acest lucru este imposibil, din cauza situației dificile în care se află Galatasaray.

Potrivit publicației MyNet.com, din Turcia, mijlocașul român ar fi dorit înapoi la FCSB: „Se spune că fostul său club, FCSB, este dornic să-l transfere și speră să-l readucă la echipă pe Moruțan”.

Mihai Stoica, persiflat de un oficial din Liga 1: „Adevărații conducători nu au timp să vorbească. Alții stau pe Facebook”
FCSB
Mihai Stoica, persiflat de un oficial din Liga 1: „Adevărații conducători nu au timp să vorbească. Alții stau pe Facebook”

Victor Becali: „Nu se pune problema ca Moruțan să se întoarcă la FCSB”

„Haide, domnule, suntem oameni serioși! Nu se pune problema ca Moruțan să se întoarcă la FCSB. În primul rând, Galatasaray trebuie să aibă președinte de club, că acum nu are.

Apoi, să vadă cine va fi antrenor pentru noul sezon. Abia după aceea se va putea vorbi despre fotbaliști și transferuri. Mai clar de atât nu se poate”, a declarat Victor Becali, potrivit ProSport.

Olimpiu Moruțan: „Nu înțeleg de ce nu joc”

Recent, într-un interviu pentru Ajansspor, Moruțan a declarat că se antrenează la aceeași intensitate ca în perioada când Fatih Terim era antrenorul lui Galatasaray, dar nu înțelege de ce prinde din ce în mai puține minute sub comanda actualului tehnician, Torrent.

„Nu știu de ce nu joc. Am continuat să mă antrenez la fel, poate chiar mai mult, dar antrenorul ia aceste decizii, el este cel responsabil. Eu lucrez la aceeași intensitate, nu am încetat niciodată să fac asta”, a spus Moruțan, potrivit sursei menționate.

Întrebat despre dificultățile sale de comunicare cu ceilalți jucători de la Galatasaray, mijlocașul a declarat că nu are astfel de probleme: „Eu comunic cu toată lumea. Poate pare că sunt o persoană închisă, dar nu este așa. Sunt doar o persoană calmă”.

Citește și:

Spunea că „l-am ajutat pe Becali să fure Steaua”, acum susține altceva: „FCSB este Steaua, actele au trecut prin mâna mea!”

Un fost internațional surprinde: „FCSB ar trebui să ia titlul la 10-15 puncte diferență”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
dobrin
dobrin  •  19 Mai 2022, 17:16
Postat de poison pe 19 Mai 2022, 13:54

Morutan: "nu înțeleg de ce nu joc!" :)) Păi dacă nu vorbești nici turca, nici engleza, nici franceza... De aia nu înțelegi. :))

Eu zic ca e suficient sa priveasca inregistrarile cu ce a jucat in trecut ca sa inteleaga. Nu trebuie nici turca nici engleza.

adriann_
adriann_  •  19 Mai 2022, 14:21

IL VREI LA FCSB? :))

vasileroaita
vasileroaita  •  19 Mai 2022, 14:10
Postat de poison pe 19 Mai 2022, 13:54

Morutan: "nu înțeleg de ce nu joc!" :)) Păi dacă nu vorbești nici turca, nici engleza, nici franceza... De aia nu înțelegi. :))

Daca ar vorbi limbajul fotbalului, ar intelege. Dar, de unde nu-i, nici Becali nu cere!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează