FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„Victor Pițurcă a fost singurul antrenor căruia Gigi Becali nu i-a făcut echipa!” » Declarații explozive ale lui Adrian Porumboiu

Victor Pițurcă
Victor Pițurcă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 aprilie 2019 21:38

Adrian Porumboiu afirmă că Victor Pițurcă este singurul antrenor peste care Gigi Becali nu s-a băgat în alcătuirea echipei. 

Patronul celor de la FCSB nu se ascunde când vine vorba de implicarea la echipă. Gigi Becali a vorbit voalat despre aceste practici în mai multe rânduri, iar prietenul său Adrian Porumboiu afirmă că doar Victor Pițurcă a reușit să îi țină pornirile în frâu. 

Singurul antrenor căruia nu i-a făcut schimbări a fost Victor Pițurcă. Gigi e turbat a doua zi, dacă nu face o schimbare într-un meci. Și dacă pierde, el tot mută. Comunică prin Codul Morse, prin d-astea. Nu poate să stea. A existat vreun meci la care să nu se bage?!

E plăcerea lui, e treaba lui. Eu nu pot să-l critic. E ca și cum ăla chel se ia de ăia fără păr. Am făcut și eu asta, toți fac”, a declarat Porumboiu pentru Prosport.

„Pițurcă l-a dat afară din vestiar pe Becali”

Porumboiu nu e primul nume important din fotbalul românesc care afirmă că Pițurcă l-a ținut pe Gigi Becali departe de echipă. Într-un interviu acordat în 2018 Gazetei Sporturilor, Valeriu Răchită spunea: „Piți l-a luat pe sus: «Ce cauți tu în vestiar? Du-te și așteaptă-mă la birou, că habar n-ai ce înseamnă o victorie cu Dinamo!». L-a dat afară!”.

CITEȘTE și: 

Dinu, necruțător după înlocuirea lui Moruțan la pauză: „Luțu e singurul care știe fotbal din loja FCSB”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  11 Aprilie 2019, 08:26
Postat de Yuri Firsov pe 11 Aprilie 2019, 07:45

*** VETI BAGA D_VOASTRA BANII PROPRII LA O ECHIPA ATUNCI SA VORBITI!!!GHIBITI CRESC PE TOATE MARGINILE DRUMURILOR DAR>>>>BANI SI DECIZIILE SUNT LA CEL CARE II BAGA!!!!ASA CA>>>>

Cine crede că Becali bagă bani la echipă minte,el a spus cînd va da un leu din banii lui vinde echipa,el e un bîșnițar cumpără jucători pe nimic sau liberi de contract și vinde scump,din cauza asta campionatul nostru e la un nivel atît de jos în lumea 3-a el strcă toate echipele cumpără înainte de meci,după nu mai cumpără cine pune botul este păcălit așa face la zeci de meciuri să deruteze jucătorii vizați,și tot nu cîștigă campionatul de 2 ediții.

1615275382087697
Yuri Firsov  •  11 Aprilie 2019, 07:45
Postat de lupuldestepa pe 11 Aprilie 2019, 00:19

***? De ce *** avem aceste *** din putul gandirii unui frusrat in fiecare zi? Chiar atat de jos ati ajuns?... Sunteti penibili!

*** VETI BAGA D_VOASTRA BANII PROPRII LA O ECHIPA ATUNCI SA VORBITI!!!GHIBITI CRESC PE TOATE MARGINILE DRUMURILOR DAR>>>>BANI SI DECIZIILE SUNT LA CEL CARE II BAGA!!!!ASA CA>>>>

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  11 Aprilie 2019, 02:31

PIȚURCĂ L-A DAT AFARĂ DIN VESTIAR PE BECALI” Porumboiu nu e primul nume important din fotbalul românesc care afirmă că Pițurcă l-a ținut pe Gigi Becali departe de echipă. Într-un interviu acordat în 2018 Gazetei Sporturilor, Valeriu Răchită spunea: „Piți l-a luat pe sus: «Ce cauți tu în vestiar? Du-te și așteaptă-mă la birou, că habar n-ai ce înseamnă o victorie cu Dinamo!». L-a dat afară!”. ----------------------------------------- Nu e singuru, la fel a facut si bergodi , pe cand antrena Steaua , intr-un meci cu sheriff tiraspol din europa league jucat in ghencea , la dat afara pe becali care a coborat la vestiare, dupa meci, italianu a fost demis !!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează