FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Pițurcă e categoric: „Pentru FCSB va fi greu să ajungă în play-off”

Victor Pițurcă
Victor Pițurcă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2022 09:52 / Actualizat miercuri, 28 septembrie 2022 10:17

Victor Pițurcă (66 de ani), fostul selecționer al României, consideră că FCSB nu va prinde play-off-ul în SuperLiga în acest sezon. 

Vicecampioana este pe locul 14, cu 8 puncte în 9 meciuri jucate. Echipa lui Nicolae Dică este la 9 puncte în spatele Petrolului, echipa de pe locul 6. „Lupii Galbeni” au însă și două meciuri în plus.

Octavian Popescu este gata să redevină starul lui FCSB » Ce promisiune le-a făcut fanilor
FCSB
Octavian Popescu este gata să redevină starul lui FCSB » Ce promisiune le-a făcut fanilor

Pentru FCSB urmează meciul cu FC Argeș, pe 2 octombrie, de la 21:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Digi Sport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1.

Victor Pițurcă nu crede că FCSB va ajunge în play-off 

„FCSB pare că nu acordă o prea mare importanță competiției, cu toate că eu nu sunt de acord... Orice jucător care intră în teren trebuie să joace pentru victorie. Dar au și grupă mai grea (n.r. - în Conference League). E dificil pentru că jucăm la un anumit nivel. Cu West Ham ne-am bătut în prima repriză, cum au forțat, ne-au bătut de nu ne-am văzut.

Pentru FCSB va fi greu să se califice în play-off, are șanse mici. Eu nu cred că vor reuși, pentru că nu există constanță. Când joacă un meci bine, când unul mai slab. O singură victorie (n.r. - FCSB  acâștigat un meci în Liga 1) și nu văd nici de acum încolo cum să câștige. Vom vedea ce a făcut Dică în această pauză, cum va arăta echipa”, a declarat Victor Pițurcă la Pro Arena.

Jurnalistul Narcis Drejan dezvăluie cum a decurs vizita jurnaliștilor de peste Prut la baza FCSB: „Și, cum e la castelul lui Gigi Becali?”

Citește și alte știri din SperLiga:

Când speră Chindia să joace pe noul stadion din Târgoviște » FCSB e așteptată la inaugurare

Giovanni Becali, acid la adresa lui Ianis Stoica: „Mi-a cerut 40.000 de euro. Tu joci banii la păcănele?”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
contrabas3
contrabas3  •  28 Septembrie 2022, 18:13

E absurd ce zice Pictor Vițurcă! Înseamnă că FCSB nu o să mai câștige nici un meci sezonul ăsta, în timp ce absolut toate echipele care sunt acum peste FCSB în clasament nu o să mai piardă nici un meci. Imposibil! E clar că îl taie la inimă victoria lui Toni Petrea împotriva clonei Cesea.

Nae_4774
Nae_4774  •  28 Septembrie 2022, 11:46

Dacă nu glăsuia Pițurcă, noi nu ne-am fi putut gândi la una ca asta! Doar că nu e sigur că ne gândim mereu, noi-cetitorii, la fcsb...

lupu68
lupu68  •  28 Septembrie 2022, 11:01

E strugurele prea acru, nea Piți?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close